Avics: Jouw merkonafhankelijke dienstverlener in de zorg. Avics verkoopt geen technische toepassingen, maar unieke oplossingen voor klanten, die bijdragen aan: leefplezier van cliënten, werkplezier van zorgverleners en een gezonde bedrijfsvoering.

Vanadgroup3

Over Avics

De zorg van de toekomst is menselijk en respectvol. Avics helpt die toekomst te realiseren, als partner van zorgorganisaties, gemeenten of corporaties. Ze ontwikkelen innovatieve en hoogwaardige ICT-toepassingen waarin de mens centraal staat. Zodat medewerkers alle persoonlijke zorg en aandacht kunnen geven. En zodat mensen met een zorgbehoefte regie houden en zo lang mogelijk op een goede manier zelfstandig kunnen wonen, samen met hun naasten in hun eigen omgeving. Zij spreken daarom ook van een gebruiker(s)installatie.

Avics kent de zorg van binnenuit. Zij werken samen met jou aan zorginnovatie en het verhogen van de kwaliteit van jouw zorg- en dienstverlening. De invoering van domotica maakt nieuwe manieren van werken mogelijk. Daar begint innovatie. Techniek volgt. De klant kiest het gewenste zorgproces. Zij adviseren de technologie die dat mogelijk maakt en biedt techniek die werkt en gebruiksvriendelijk is. Zij ondersteunen jou van het verkennen van de mogelijkheden, het verkrijgen van draagvlak tot het in gebruik nemen van de nieuwe techniek.

Techniek en in het bijzonder de integratie van systemen is hun vak. Avics is een merkonafhankelijke systeemintegrator. Organisaties in de zorg willen af van gesloten systemen waar nieuwe software-toepassingen niet op kunnen draaien. Bovendien gaan de technologische ontwikkelingen enorm snel en is het onhaalbaar om bij nieuwe toepassingen steeds bestaande systemen te moeten vervangen. Avics biedt techniek met open standaarden en waar mogelijk met open source. Waar wenselijk en mogelijk koppelen ze deze aan bestaande systemen.

Klanten van Avics 

Hieronder een aantal klanten van Avics afgebeeld:

Waar zit Avics?

Het kantoor van Avics is gevestigd in Tynaarlo (Drenthe). Het kantoor ligt aan de N386 en is dus makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is 2 minuten lopen. 

0 vacatures

AVICS heeft nog geen vacatures online staan.