Avanade levert bedrijfstechnologische oplossingen en managed services die klanten helpen om in de huidige digitale wereld optimale bedrijfsresultaten te behalen.

Over Avanade


Sinds de vroege jaren 2000 veranderden digitale technologieën onze levens. Een spannende tijd voor de IT. Met elke innovatie werd het duidelijker dat digitaal de toekomst was.

Avanade is in deze pionierstijd ontstaan. In april 2000 werd Avanade opgericht door twee reuzen in de sector – Accenture en Microsoft. Ze hadden slechts één doelstelling: wereldwijd innovatieve services en oplossingen aan organisaties leveren met het Microsoft-platform.

Digitalisering verandert de wereld zoals we die kennen. Bij Avanade helpen ze organisaties om succes te boeken in deze woelige wateren. Als toonaangevende digitale vernieuwer boeken ze resultaten voor hun klanten met de kracht van hun medewerkers en het ecosysteem van Microsoft. Samenwerking staat centraal in de cultuur van Avanade en hun relatie met de klant. De aanpak van Avanade is gebaseerd op de bedrijfs- en IT-prioriteiten van hun klanten en op de nieuwste visie op de cloud en digitale oplossingen, bedrijfsapplicaties en technologische services.

 

klanten


Klanten en projecten


Avanade helpt bij het bepalen van o.a. IT strategieen en andere zakelijke uitdagingen. Ze hebben de oplossingen in huis die bijdragen aan het succes van hun klanten: van digital strategie tot managed services, van cloudtransformatie tot digitale marketing en van ERP tot UCC. 

Hun klanten bestaan uit overheidsinstanties en bedrijfsorganisaties in alle sectoren. Ongeveer 800 klanten op dit moment – 33 procent in de Fortune 500, 46 procent in de Global 500. 4000 klanten wereldwijd sinds 2000.

Hieronder een greep uit de grote hoeveelheid klanten van Avanade:

klanten


Werken bij Avanade


Ongeacht in welke fase van je carrière je bevindt, bij Avanade kun je je sneller en verder ontwikkelen.

Werknemers van Avanade werken hard en Avanade doet haar best om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met hun beloning. Ze bieden behoorlijke salarissen en een royaal pakket arbeidsvoorwaarden die passen bij de persoonlijke situatie en levensfase van werknemers.

  • 15 trainingsdagen per jaar
  • Bonusregeling
  • Uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden
  • Onkostenvergoeding
  • Leaseauto, laptop, telefoon en nog vele andere extra’s
  • 26 vakantiedagen per jaar


Avanade is een bedrijf dat gespecialiseerd is in geavanceerde IT en mobiele technologie, dus is het niet zo gek dat ze flexibel werken van harte ondersteunen zodat je je tijd zo efficiënt mogelijk kunt indelen en je je werk met al je andere verplichtingen kunt combineren.

Ze bieden een duidelijk opgesteld plan om je stapsgewijs zo snel mogelijk verder te laten komen in je carrière. Bovendien krijg je, wanneer je in dienst treedt, je eigen persoonlijke ontwikkelingsplan. Consultants besteden jaarlijks gemiddeld 80 uur aan training en opleiding, zoals technische en managementtrainingen, taalcursussen en nog veel meer.

Banner

Sfeerimpressie


Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 370 collega’s die er rond lopen. Met een enorme passie voor het werk wat ze doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd en onderdeel van een grote familie voelt. Bij Avanade kun je trainen tot er geen kennis meer bij kan, kun je uitdagingen aangaan met nieuwe technologieën en kun je flexibel werken. Daarnaast organiseren ze veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, maandelijkse focusgroepen, kwartaallijkse clubmeetings en het jaarlijkse weekendje weg.

Daarnaast heb je bij Avanade toegang tot ongelooflijk veel verschillende netwerken van medewerkers om contacten te onderhouden, ondersteuning te vinden en vooruit te komen. Om te beginnen maakt Avanade deel uit van Accenture, waardoor je toegang hebt tot de uitgebreide netwerken van Accenture. Ze hebben ook netwerken voor gelijkgestemde mensen, voor mentors en ter promotie van gelijkheid in de hele IT-branche.

  • In alle kantoren over de hele wereld hebben ze mentornetwerken opgezet
  • Ze hebben een Women’s Employee Resource Group, speciaal voor vrouwen
  • Ze blijven steun geven aan Girl Geek Coffees, een netwerk van open groepen voor vrouwen overal ter wereld die IT-gerelateerde opleidingen volgen
  • Ze hebben een nieuwe LGBTQA (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgendered, Questioning, Allied) -informatiegroep opgericht en een nieuwe groep voor veteranen.

 

Banner


Waar zit Avanade?


Je vindt het hoofdkantoor van Avanade in Utrecht. Het kantoor is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Avanade heeft nog geen vacatures online staan.