Arcus IT is een ervaren fullservice dienstverlener op ICT-gebied. Ze  denken graag in oplossingen en houden van een persoonlijke benadering. De dienstverlening van Arcus IT bestaat o.a. uit advisering, levering en implementatie van IT-infrastructuren, systeembeheer (managed services), ontwikkeling en detachering van IT-Professionals. Door continue vakgerichte bijscholing en certificering van hun engineers garanderen zij een kwalitief hoogwaardige dienstverlening.

XCLR8 1

Over Arcus IT

Arcus IT realiseert rendement voor organisaties die op zoek zijn naar een stevige ICT partner om hun ICT-omgeving in te richten met de focus op procesoptimalisatie. Dit doen zij bij bedrijven met 50 tot 500 medewerkers. Hun specifieke kennis van accountancy-, industrie-, retail- en zorgorganisaties zorgt ervoor dat zichzelf binnen dit speelveld branche-expert mogen noemen.

Werken bij Arcus IT

Arcus IT is gevestigd in Zwolle en Rotterdam en bedienen vanuit deze vestigingen klanten door heel Nederland met het team van ruim 50 getrainde en gemotiveerde IT experts.

Onderdeel worden van dit team? IT dienstverlening blijft – gelukkig – mensenwerk. Vind je het leuk en uitdagend om een brug te slaan tussen mensen en techniek en wil je graag deel uitmaken van een jong, enthousiast team IT professionals, bekijk dan de openstaande vacatures.

XCLR8 3

Waar zit Arcus IT?

Het kantoor is gevestigd in Zwolle. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Arcus IT heeft nog geen vacatures online staan.