Over Anchormen

Anchormen zijn Data activators. Zij geloven dat data alleen waardevol is als je het activeert. Dat maakt hun tot wie ze zijn. Ze zijn resultaat gedreven van het begin tot het einde. Altijd op zoek naar creatieve manieren om bedrijfswaarde te creëren met data. Dit is hun primaire verantwoordelijkheid, van kick-off tot finale oplevering.

Bij Anchormen zijn ze constant bezig met het bijhouden van hun kennis en delen dit graag met de klanten. Dit leidt tot innovatieve en efficiënte nieuwe ideeën en projecten. Projecten die ze samen met de klanten plannen en uitvoeren. Dit maakt hun een betrouwbare partner.

Data is waardevol, maar het moet geactiveerd worden om waarde te creëren. Dit vraagt om analyse, ontwikkeling, implementatie en optimalisatie. Dit is niet alleen een proces, dit zit in hun DNA.

Core business

Anchormen is een consultancy bedrijf met vestigingen in Amsterdam en Groningen. Zij zijn gespecialiseerd in Data Engineering, Data Science en Artificial Intelligence. Om hun klanten te kunnen bedienen zijn zij constant op zoek naar Data Engineers, Machine Learning Engineers en Data Scientists. Naast de projecten die ze doen voor hun klanten, helpen ze, door middel van het High Potential Program, graag junioren om zich te ontwikkelen in het vak en klaar te stomen voor de toekomst.

Werken bij Anchormen

Anchormen is een technologie gedreven, boeiende en inspirerende werkgever die innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid en plezier hoog in het vaandel heeft staan en waarbij zelfontwikkeling en -ontplooiing gestimuleerd wordt. Zij geloven niet in micro-management maar geven hun mensen de vrijheid om optimaal te functioneren.

Innovatie vormt de kern van de Anchormen-mentaliteit. Hun mensen zijn gepassioneerd over het vinden van nieuwe, creatieve manieren om problemen op te lossen. Wees niet bang de status quo ter discussie te stellen, er is altijd een manier. Met de juiste balans van gezond verstand en visie, voeren zij haalbare projecten uit waar je ’s ochtends maar al te graag je bed voor uit komt. Je staat te popelen om topwerk te leveren, samen met je collega's.

Bij Anchormen verkennen ze graag nieuwe wegen. Ze bieden geweldige kansen voor jonge mensen en nemen de tijd om nieuwsgierige talenten te inspireren. Daarom helpen ze je maar wat graag om je carrièrepad te ontwikkelen zodat je nóg beter wordt in je vak. Eigen initiatief hierin is belangrijk; je bent zelf verantwoordelijk voor je succes.

Ze zijn trots op hun open werksfeer. Iedereen staat open voor initiatieven. Ze stimuleren een ondernemersmentaliteit en de drive om Anchormen te helpen zijn groeiambities waar te maken. Je ziet nieuwe zakelijke kansen als geen ander en bent niet bang om dit met je collega's en klanten te bespreken.

Hoewel ze de afgelopen jaren behoorlijk snel zijn gegroeid, hebben ze geen omslachtige bedrijfscultuur. Ze hechten altijd waarde aan innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid en plezier, dat maakt hun tot een groep van enthousiaste specialisten die graag hun kennis met je delen, vooral tijdens hun driemaandelijkse Innovatiedagen. En wat dacht je van het jaarlijkse bedrijfsuitje, kerstevenement, game-avonden en meetups?

Waar zit Anchormen?

Je vindt Anchormen op twee plaatsen in Nederland: Amsterdam (Pedro de Medinalaan 11) en Groningen (Rozenburglaan 3). Beide kantoren zijn makkelijk te bereiken per auto en per openbaar vervoer.

8 vacatures

Junior Data Engineer / Machine Learning Engineer (Amsterdam) bij AnchormenAMSTERDAM36081
Software Engineer (Amsterdam) bij AnchormenAMSTERDAM36087
Data Engineer bij Anchormen AmsterdamAMSTERDAM36114
Senior Data Engineer bij AnchormenAMSTERDAM36115
Medior Data Scientist bij AnchormenAMSTERDAM36214
Senior Data Scientist bij AnchormenAMSTERDAM36215
Medior Software Engineer (Amsterdam) bij Anchormen AMSTERDAM36230
Medior Data Engineer bij Anchormen AmsterdamAMSTERDAM36231