Als snelgroeiende ICT dienstverlener in Haren (Groningen) en Apeldoorn werken zij er elke dag aan om uitdagende en innovatieve oplossingen te bedenken en te ontwikkelen, waarmee ze hun klanten optimaal kunnen ondersteunen in hun werk. Dit doen ze door continu kritisch naar hun dienstenportfolio te kijken en deze uit te breiden met mooie en slimme diensten.

Over Aksi Automatisering

Zij zijn uitgegroeid tot een team van 14 enthousiaste medewerkers dat zich samen heeft ontwikkeld tot een dienstverlenende organisatie. Zij bedienen het klein, middel en groot bedrijf in de omvang van 2 tot ca. 1000 gebruikers. Deze organisaties zijn in allerlei vakgebieden vertegenwoordigd; van fysiotherapiepraktijken tot adviesbureaus, van accountantskantoren tot zorginstellingen. Bij de kleinere klanten doen ze alles van A tot Z, bij de wat grotere klanten sluiten ze naadloos aan bij de eigen ICT afdeling (Demand & Supply keten).

Werken bij Aksi Automatisering

Kwaliteit, ontzorgen, professioneel, duidelijke taal, meedenken en doen wat we afspreken, daar staan ze voor bij AKSI Automatisering. AKSI (Adwim Kalfsterman System en (Inter)networking) is in 1997 opgericht door Adwim Kalfsterman. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevend, innoverend ICT bedrijf die zich specialiseert in cloud computing. Hun getalenteerde medewerkers hebben antwoorden en oplossingen op al uw ICT gerelateerde vragen.

Waar zit Aksi Automatisering?

Het hoofdkantoor van Aksi Automatisering is gevestigd in Haren en Apeldoorn. 

9 vacatures

ICT Architect Specialisatie Microsoft Server bij AKSI AutomatiseringHAREN (HAREN)35681
Microsoft Server Specialist bij AKSI AutomatiseringHAREN (HAREN)35682
Senior Microsoft Server Specialist bij AKSI AutomatiseringHAREN (HAREN)35683
Systeembeheerder bij AKSI AutomatiseringHAREN (HAREN)35838
Senior Systeembeheerder bij AKSI AutomatiseringHAREN (HAREN)35839
Technisch Systeembeheerder bij AKSI AutomatiseringHAREN (HAREN)35840
System Engineer bij AKSI AutomatiseringHAREN (HAREN)35841
Beheerder bij AKSI AutomatiseringHAREN (HAREN)35842
Senior Beheerder bij AKSI AutomatiseringHAREN (HAREN)35843