Persoonlijk, dienstbaar, nieuwsgierig en ervaren in het omzetten van branche- en ICT-kennis in concrete oplossingen voor klanten. Dat kenmerkt de ruim 60 professionals van Advisor ICT Solutions die dagelijks werken aan het succes van Advisor ICT Solutions. In een open en informele werksfeer waar samenwerken voorop staat en ruimte is voor groei en ontwikkeling. Ter uitbreiding van hun enthousiaste team professionals zijn ze op zoek naar een gedreven en ervaren Engineer Public Clouddiensten. 

Advisor 1

Over Advisor ICT Solutions

Toekomstgericht, en toch dichtbij. Dat is Advisor. Al sinds 1985. Uw vertrouwde adviseur die samen groeit en verantwoordelijkheid neemt voor uw ICT-omgeving alsof het hun eigen bedrijf is. Hun 50 professionals doorleven waar u naartoe wilt, zijn uw sparringpartner en gids. Voor organisaties tot 500 werkplekken met tijdkritische processen en/of een vestigingenstructuur leveren en beheren ze praktische ICT oplossingen op het gebied van netwerk infrastructuur, communicatie en hosting.

Het zit in hun genen: klantgericht denken en klantgericht doen. ‘Wat zou ik doen als het mijn eigen bedrijf zou zijn?’ is de meest gestelde vraag op kantoor. Die vraag houdt hun scherp, dienstbaar en bewust van de impact die ICT heeft op uw bedrijfsvoering. In hun aanpak zijn ze pragmatisch en oplossingsgericht. Ze zijn wars van ellenlange rapporten met adviezen en vervolgvragen. Natuurlijk analyseren ze grondig, maar ze geven heldere antwoorden en scheppen eenvoud in de complexiteit. In de uitvoering stropen ze hun mouwen op en zetten ze alles op alles om datgene te doen wat u in uw bedrijfsvoering verder helpt.

Het is zoals een collega van hun laatst zei: ‘We leveren onze projecten met een strik erom af. En daar hebben we elkaar keihard voor nodig.’ Als collega’s vormen ze één geheel en klaren samen iedere klus. Of je nu directeur bent, salesmanager of supportmedewerker, iedereen doet er bij hun toe en staat voor elkaar klaar. Dat zit hem in hele gewone zaken: een luisterend oor, een helpende hand, een goed advies, een gedeeld idee, een beantwoorde vraag en een collectieve lach. Ze werken hard, maar vinden elkaar op zijn tijd ook in het samen sporten, samen beleven en samen proosten. Zo zijn ze altijd geweest en zo zullen ze altijd blijven.

Advisor 1

Werken bij Advisor ICT Solutions

Bij Advisor staat de mens centraal. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, een goede balans tussen werk en privé en samen verantwoordelijkheid nemen voor hun klanten; dat is waar ze samen voor staan!

  • Goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Goede pensioenregeling w.o. premievrij nabestaandenpensioen;
  • Een winstdelingsregeling;
  • De mogelijkheid tot deelname aan een collectieve zorgverzekering;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Een inspirerende werkomgeving met gedreven collega’s.
Advisor 1

Waar zit Advisor ICT Solutions?

Advisor ICT Solutions is gevestigd in Mijdrecht, precies tussen Utrecht en Amsterdam in. Het pand van Advisor ICT Solutions is gemakkelijk met de auto of met het openbaar vervoer te bereiken.

0 vacatures

Advisor ICT Solutions heeft nog geen vacatures online staan.