ADC Reproservice is de toonaangevende full service dienstverlener op het gebied van documentenreproductie. Ze zijn sinds 1980 actief in de grafische branche en behoren tot één van de grootste totaalleveranciers op het gebied van repro, offset en documentproductie in Nederland. 

Over ADC Reproservice

De beste oplossingen voor hun klanten, dat is de ambitie van ADC Reproservice! ADC Reproservice werkt met een team van ervaren vakmensen; mensen die van hun vak houden en trots zijn op het werk dat ze voor jou maken. Zij combineren hun vakmanschap met de technologie van de toekomst, om vandaag voor u de beste oplossing te maken.

ADC Reproservice hebben de regie over de lopende projecten en geven inhoud aan ‘alles op alles’: zorgen dat het technisch allemaal kan, maar ook dat er teams van talentvolle vakmensen staan die alles op alles zetten om het werk te maken. ADC vertaald hun visie en ideeën over innovatie naar de praktijk van vandaag en morgen.

De directie is bovendien sterk in advies: ze vertellen wat er kan, maar als het nodig is: wat er beter niet kan. De ambitie is duidelijk: zorgen dat ADC Reproservice de beste oplossingen levert. Scherpe prijzen en on time delivery zijn vanzelfsprekend.

Werken bij ADC Reproservice

Je vindt net als ADC ICT-team dat programmeren het mooiste vak ter wereld is, bent nieuwsgierig en niets brengt jou meer plezier dan complexe problemen op te lossen en om te zetten in eenvoudige oplossingen, gevat in elegante code. Je werkt binnen het ADC ICT-team. Een team van specialisten en aanpakkers, met daarin groei marketeers, front- en backend developers en product specialisten. Een stevige rol, waarbij je met veel zelfstandigheid direct impact hebt op de online groei van ADC.

Are you up for the job? ADC Reproservice biedt jou...

  1. Onderdeel uitmaken van een getalenteerd team
  2. Mogelijkheid om bij te dragen aan onze groei
  3. Vrijheid: plan en manage je eigen werk
  4. Ruimte voor creativiteit en initiatief
  5. Toegang tot de nieuwste online tooling
  6. Ontwikkeltraject en coaching
  7. Ondernemerschap = proberen, falen en weer opstaan
  8. Work hard, play hard
  9. Marktconform salaris en goede voorwaarden

Waar is ADC Reproservice gevestigd?

Het kantoor van ADC Reproservice bevindt zich op een bedrijventerrein in 's-Hertogenbosch. Het pand is eenvoudig te bereiken met de auto en openbaar vervoer. 

3 vacatures

Junior PHP Developer bij ADC ReproserviceDEN BOSCH32976
Medior PHP Developer bij ADC ReproserviceDEN BOSCH32978
Senior PHP Developer bij ADC ReproserviceDEN BOSCH32979