Acenius is een jong, dynamisch developmentbedrijf met grote klanten in de travelindustrie en het onderwijs. Het bedrijf maakt hoogwaardige producten en bedenkt innovatieve oplossingen. 

Acenius werd opgericht in het jaar 2000 en heeft zodoende inmiddels een flinke bak ervaring in de ICT.  Het bedrijf is in staat elke webservice en API in een project te integreren, en werkt met team van echte professionals.

breaker

Over Acenius

Acenius is een internationaal geörienteerd ICT-bedrijf dat klanten voorziet van all-round webgerelateerde services. De professionals van Acenius zijn gespecialiseerd in projectmanagement, systeemarchitectuur, ontwerp en ontwikkeling.

Het team van Acenius heeft kennis van vrijwel alle webserviceprotocollen: SOAP, WSDL, JSON en REST, met of zonder authenticatieregelingen. Een managementrapportagesysteem van Acenius voegt waarde toe aan bedrijven door het automatisch combineren van gegevens uit verschillende bronnen. 

(Integraties + Analyses) × Ervaring = Bedrijfswaarde

breaker

Klanten en projecten

Acenius heeft een internationale klantenkring. Onder zijn klanten bevinden zich onder meer de volgende organisaties:


breaker

Werken bij Acenius

Bij Acenius werk je in een informele, persoonlijke werksfeer met voldoende interactie tussen de verschillende vakgebieden. Het dynamische team bestaat uit jonge, leuke collega’s. Bij Acenius werk je aan uitdagende projecten voor topklanten, waarbij je gebruik maakt van de nieuwste technieken.
breaker

Waar zit Acenius?

Acenius is gevestigd in IJmuiden, aan de Kromhoutstraat 60.

          

7 vacatures

Medior Front-end developer bij AceniusIJMUIDEN31773
Senior Front-end developer bij Acenius IJMUIDEN31774
Junior Front-end Developer bij AceniusIJMUIDEN21428
Medior PHP Developer bij AceniusIJMUIDEN21437
Senior PHP Developer bij AceniusIJMUIDEN21438
Junior PHP Developer bij Acenius IJMUIDEN29234
Junior Front-end Developer bij AceniusIJMUIDEN31772