Abstract IT is een klein gezellig software bedrijf en maken vanuit hun kantoor in Geldermalsen maatwerk ERP-software. 

Met de persoonlijke aanpak en het meedenkende vermogen richting de klanten, is Abstract al meer dan twintig jaar in staat om oplossingsgericht te werken in uiteenlopende branches.

breaker

Over Abstract IT

De werkzaamheden bij Abstract IT zijn heel divers. Zo maken ze Windows desktop applicaties, maar ook web applicaties en mobiele en tablet apps, daarnaast maken ze ook koppelingen met andere pakketten (bijv. boekhoud pakketten, office, mail en Microsoft dynamics Ax). Hierbij worden allerlei technologieën gebruikt.

Ook functioneel is het werk heel divers, zo is Abstract IT werkzaam in onder meer de volgende branches: AGF, shipchandling (scheepsleveranciers) en auto-onderdelen handel (starters, dynamo’s, enz.). 

breaker

Klanten en projecten

Abstract IT heeft deze bedrijven in hun portfolio:

Werken bij Abstract IT

Je komt te werken in een klein maar gezellig bedrijf. Je kan parttime werken bij Abstract IT en ook af en toe thuiswerken behoort tot de mogelijkheden (als je ingewerkt bent). Bij Abstract IT zijn ze altijd druk en daarom nu op zoek naar jou!

Waar zit Abstract IT?

Het kantoor zit samen met nog meer bedrijven in een kantoorpand vlak bij station Geldermalsen en vlak bij de snelweg A2 en A15 (Flexplek Geldermalsen). 

          

4 vacatures

Fullstack C# developer bij Abstract ITGELDERMALSEN35286
Medior fullstack C# developer bij Abstract IT GELDERMALSEN35287
Senior fullstack C# developer bij Abstract IT GELDERMALSEN35288
C# developer bij Abstract IT GELDERMALSEN35289