4net group realiseert met haar 50 medewerkers, verspreid over 2 vestigingen, al meer dan 12 jaar succesvolle internet websites, web applicaties, mobile toepassingen en games voor meer dan 200 opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

De 4net group denkt, door een pragmatisch en resultaatgerichte aanpak, mee met haar opdrachtgevers om het optimale financiële of marketing resultaat te behalen. Een combinatie van creativiteit, design, innovatieve techniek en operationele kennis biedt onze klanten optimale service met een focus op rendement.

De oplossingen die 4net ontwikkelt zijn op business gerichte digitale multiplatform concepten en data-gedreven oplossingen ter ontsluiting van bedrijfsprocessen.

Wij geloven dat het digitale kanaal een hele belangrijke business driver wordt, en reeds is, voor elk bedrijf in de wereld, en dat hiervoor een mix nodig is tussen techniek, organisatie en marketing & communicatie. We willen samen met onze opdrachtgevers succesvol het online kanaal ontplooien. 

Door een combinatie van creativiteit, design, innovatieve techniek en operationele kennis wordt de opdrachtgever een optimale service geboden. Tijdens projecten wordt de ontwikkeling, kwaliteit en flexibiliteit continu gemonitord.

Focus op rendement van uw investering, 4net Interactive is gespecialiseerd in specifieke branches - 4net Interactive realiseert met haar 50 medewerkers al meer dan 12 jaar succesvolle internet websites, webapplicaties, mobile toepassingen en games voor meer dan 200 opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Door continu te investeren in kennis van de nieuwste technologieën, kan 4net Interactive haar opdrachtgevers positief blijven verrassen met nieuwe ideeën en concepten.We denken mee met de ondernemer voor het beste financiële of marketing resultaat.

No nonsense en  pragmatische aanpak - We zijn resultaatgericht en zoeken niet nodeloos innovatieve of creatieve ontwikkeling als bewezen oplossingen aanwezig zijn. Development of e-business.

Betrouwbaar en 24/7 standby - Mede dankzij onze supportdesk kan continuïteit en snelheid worden geboden voor het ontwikkelen en onderhouden van internetactiviteiten. Na afronding van het project, wordt naast het vergaren van nieuwe kennis, de project kennis vastgehouden in het 4net Supportdesk centrum, waardoor de continuïteit gegarandeerd wordt.

Banner 4net

4 vacatures

Lead Front End Developer bij 4netMAARN26137
Medior PHP Developer bij 4net GroupMAARN28805
Senior Tester bij 4net GroupMAARN32621
.NET Developer Managed Services bij 4net GroupDRIEBERGEN-RIJSENBURG35646