2CoolMonkeys is een innovatief bedrijf dat producten en apps ontwikkelt voor grote organisaties. Ze zijn zowel op het gebied van front-end als back-end bijzonder sterk: 2CoolMonkeys staat voor code én design.

"2CoolMonkeys maakt telkens weer hoge verwachtingen waar."

2CoolMonkeys heeft een team van jonge, innovatieve en ondernemende programmeurs en designers. Dit wordt aangestuurd door een aantal veelzijdige projectmanagers. De afgelopen jaren zijn er verschillende projecten gerealiseerd voor uiteenlopende opdrachtgevers. Het veelzijdige team implementeert zowel front-end- als back-end-technologie. De in de loop der jaren opgedane ervaring wordt elke dag met veel enthousiasme en plezier ingezet.

breaker

Over 2CoolMonkeys

"Flexibel, geduldig en daadkrachtig."

Het succes van 2CoolMonkeys wordt onder andere bereikt door een werkwijze waarin de klant beschikt over de essentiële domeinkennis en 2CoolMonkeys in een technische rol haar expertise levert. Een flexibele, geduldige en daadkrachtige houding van 2CoolMonkeys als ontwikkelaar wordt door onze klanten genoemd als kenmerkend aan een samenwerking met 2CoolMonkeys.

2CoolMonkeys heeft verschillende producten en apps ontwikkeld. Daarnaast houdt het bedrijf zich bezig met het beantwoorden van verschillende vraagstukken op innovatief vlak.

Een greep uit de werkzaamheden van 2CoolMonkeys:

  • MonkeySense Internet of Things (IoT) Kit

De MonkeySense Internet of Things (IoT) Kit verzamelt sensordata over luchtkwaliteit in Nederland. Postbedrijf Sandd levert hiervoor landelijke dekking. MonkeySense is speciaal ontwikkeld met het oog op mobiliteit, en kan eenvoudig meegenomen worden op de fiets of aan een tas. De bezorgers van Sandd meten zo twee keer per week de luchtkwaliteit in Nederland.

  • Meldapps

Meldapps maken het mogelijk om burgers te betrekken bij een organisatie, maar ook om medewerkers in het veld data op te laten vragen en direct aan te laten passen. Met een meldapp is het daarnaast mogelijk om op locatie meldingen te doen voorzien van een foto, e-mailadres en GPS-coördinaten. Of het nu gaat om het beheer van dijken, boeien, sloten, bomen, grenspalen, speeltuinen of andere aspecten van de openbare ruimte. Meldingen kunnen ontvangen worden in een database, een CMS, een centrale meldkamer of als e-mailbericht via een bestaand e-mailadres.

  • FlexFinder

FlexFinder biedt de mogelijkheid om snel een collega of vrije werkplek op de nieuwe werkvloer te vinden. Voor veel grote organisaties biedt het nieuwe werken interessante voordelen - maar hoe vinden collega's elkaar en hoe kunnen ze snel controleren of er een werkplek vrij is? FlexFinder maakt het mogelijk om per ruimte actueel inzicht te krijgen in de drukte of te zien wie waar zit. 

  • Afrika

2CoolMonkeys heeft in Afrika verschillende applicaties ontwikkeld om opkomende economieën de rol van mobiele technologie te kunnen laten ontdekken. Er zijn onder meer apps ontwikkeld ter ondersteuning van de landbouw, zoals een buienradar en een tool om de bomen op het land in kaart te kunnen brengen.

Klanten en projecten

2CoolMonkeys ontwikkelt apps voor een breed portfolio aan klanten in de sectoren overheid en business en voor kennisinstellingen.

"Als innovator bij Rijkswaterstaat ben ik altijd op zoek naar mensen met energie. Mensen die ideeën kunnen omzetten in werkende dingen. Daarvoor ben je bij  2CoolMonkeys aan het goede adres."

Tevreden klanten zijn onder meer:

breaker

Werken bij 2CoolMonkeys

2CoolMonkeys is een jong en dynamisch bedrijf. Met jouw collega's werk je dagelijks in een energieke, creatieve omgeving van animators, filmmakers en fotografen. Projecten worden bij voorkeur Agile uitgevoerd, zowel op locatie als in-house. Elk project is uniek. Bij 2CoolMonkeys zet je zelf je koffie en ga je ook zo nu en dan eens de stad in voor een hapje en een borrel.

Als jij een ervaren PHP-developer bent met passie voor het bouwen van webservices, dan zoekt 2CoolMonkeys jou. Je komt terecht in een inspirerende werkomgeving waarin ruimte is om jezelf te ontplooien. Je ontvangt goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden en eventuele reiskostenvergoeding voor het ov. Jij mag zelf een smartphone uitzoeken en krijgt de nieuwste MacBook. Als de klok lunchtijd slaat, staat er voor jou bovendien elke dag een goede lunch klaar.

Waar zit 2CoolMonkeys?

2CoolMonkeys is gevestigd in het centrum van Utrecht, aan het Hooghiemstraplein. Met het ov is het kantoor goed bereikbaar. Neem lijn 5 of lijn 55 vanaf Utrecht Centraal en stap na een kwartiertje uit op de halte 'Kleine Singel.' Houd vanaf daar het water aan je linkerhand en loop zo'n 75 meter over de Wittevrouwensingel. Sla dan rechtsaf richting het Hooghiemstraplein.

Kom je met de auto? Plan dan je route via de volgende links:

Route vanaf de A2

Route vanaf de A27

0 vacatures

2CoolMonkeys heeft nog geen vacatures online staan.