1TIS ontwerpt, bouwt en levert sinds 2008 klantgerichte software voor toeristische organisaties en evenementen aanbieders.

Banner

Over 1TIS

Bij 1TIS kan de klant terecht voor advies en ondersteuning. 1TIS kent en begrijpt de reis- en evenementen markt. Daarnaast denkt 1TIS graag als sparringspartner mee met de klanten om de visie van hun organisatie te vertalen naar een aantoonbare voorsprong op de concurrentie.

1TIS software

1TIS biedt een totaaloplossing, die de klant ondersteunt bij de primaire processen waarmee de klant als reisorganisatie te maken heeft. Vanuit de backoffice van 1TIS organiseren en optimaliseren zij het volledige werkproces van de klant met betrekking tot productopbouw, klanten, boekingen, reisinformatie en betalingen. Op de aantrekkelijke website presenteert de klant het productaanbod en achtergrondinformatie, websitebezoekers kunnen op de website gemakkelijk zoeken en tot een conversie komen via een boekings-, aanvraag- of offerte tool. Vanuit het systeem koppelt 1TIS met externe partijen op verschillende gebieden. 

1TIS toepassingen

De oplossing van 1TIS is geschikt voor verschillende organisatietypen, waarbij zij de software per organisatietype specifiek afgestemd hebben op de wensen van de klant. Denk hierbij aan specifieke oplossingen voor busreizen aanbieders, evenementen aanbieders of software die speciaal is afgestemd op rondreizen aanbieders.

Klanten van 1TIS

1TIS ondersteunt al meer dan 60 tevreden klanten en dit aantal groeit steeds. 

Werken bij 1TIS

1TIS bestaat uit een jong en innovatief team. Momenteel bestaat het team uit meer dan 20 medewerkers met verschillende disciplines. Het team bestaat uit projectleiders, online marketeers, software ontwikkelaars en front-end developers. Binnen het team van 1TIS dagen ze zichzelf en elkaar voortduren uit om te blijven verbeteren en vernieuwend te zijn in een constant veranderende markt.

Medewerkers

Waar zit 1TIS?

1TIS is gevestigd in Rijswijk. Het pand is gemakkelijk te bereiken met de auto. Op zo'n 4 minuten loopafstand stopt er een bus of tram en op 10 minuten loopafstand bevindt zich het treinstation Rijswijk.

0 vacatures

1TIS heeft nog geen vacatures online staan.