Home /
Extensive Searchhhhhhh

Extensive Searchhhhhhh op Bonque

Met de Extensive Search is je vacature gemiddeld binnen 14 dagen vervuld!

Heeft een vacature spoed of zijn er veel vacatures te vervullen? De Extensive Search van Bonque biedt de mogelijkheid om je vacatures exclusief onder de aandacht te brengen bij alle relevante ICT specialisten in onze database.

Gerichte werving
Exclusieve aandacht voor je vacature(s)
Het Resource Team werkt exclusief voor jou
Exclusieve mailing (75.000+ ICT-specialisten in onze database)


Bedrijven die al gebruik maakten van de Extensive Search


"Met name de Extensive Search zorgde voor een boost in het aantal solliciterende kandidaten"

Yellowstar"Bij Bonque is het qua prijsstelling een eerlijk verhaal. En het is ook zichtbaar, na zo'n Extensive Search krijg je daadwerkelijk ook allerlei cv's gepresenteerd."

xlence"Ik wilde dat er meer vaart achter onze wervingscampagne kwam, toen zijn wij overgestapt naar een pakket met een Extensive Search. Dat heeft gewerkt; we hebben laatst in alle opzichten een prachtige kandidaat aangenomen."

Mylette"We kregen veel resultaten door de Extensive Search. Die was voor ons van toegevoegde waarde. Vorige week is er een nieuwe collega gestart die via Bonque is aangenomen."Exclusieve mailing


Inbegrepen bij de Extensive Search van Bonque is een mailing met je bedrijfsprofiel, logo en vacature naar alle relevante kandidaten binnen onze database. Je hebt de vrijheid om volledig te bepalen wat je verder in de mailing wilt vermelden. De ontvangers van de mailing worden gefilterd op vakgebied en regio zodat je alleen reacties krijgt van kandidaten die ook echt aansluiten op je vacature.

De totale database van Bonque bevat ruim 75.000+ Nederlandstalige ICT specialisten. De links in de mailing verwijzen naar je vacature op Bonque.nl. Met deze exclusieve mailing krijg je de onverdeelde aandacht van de beste en meest ervaren ICT specialisten.


Gerichte werving


Wanneer je kiest voor Extensive Search gaat het Resource Team exclusief voor jullie op zoek naar kandidaten. Dat wil zeggen dat de concurrenten even moeten wachten terwijl wij de beste kandidaten uitsluitend jullie kant op sturen!

We zullen bij Extensive Search niet alleen gebruik maken van onze gebruikelijke wegen, maar ook kandidaten benaderen die in een sollicitatieproces zitten bij andere bedrijven, recruitmentbureaus of andere instellingen.

Iedereen wordt dus benaderd. Zo heb je op korte termijn voldoende kandidaten om een vergelijking te maken.


Gengu: "Wij zijn in vrij korte tijd aan een collega geholpen"


"Ik ben vanaf het begin goed benaderd door Ingmar Schakelaar en Ruben van Wijnen en dat in combinatie met de prijsstelling maakt het voor mij doable. De prijs-prestatieverhouding is heel goed. Er worden veel kandidaten voorgesteld waarmee ik blij ben en dat bepaalt ook de kwaliteit." - Marc Gutlich, Founder Gengu. 

Gengu heeft een jaar lang een abonnement afgenomen, de kandidaat is uiteindelijk geplaatst met de welbekende Extensive Search. “Ruben heeft een goeie kandidaat geplaatst, hij doet z'n werk. Hij is goed en snel en heeft mij dan ook in vrij korte tijd aan een nieuwe collega geholpen. Hij snapt het. Wouter is hier nu alweer twee maanden en dat gaat gewoon heel erg goed. Hij past binnen onze cultuur en filosofie, en heeft het daarnaast gewoon ontzettend naar z'n zin."

  

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons