Home /
Extensive Search

Extensive Search op Bonque

 

Spreek snel meer goede kandidaten met de Extensive Search

 

Bij de Extensive Search van Bonque gaat het gespecialiseerde Resource Team exclusief 2 dagen voor een specifieke vacature op zoek.

Dit wordt gecombineerd met een exclusieve mailing door de eigen database met 75.000+ ICT-specialisen waarin het bedrijf en haar vacature(s) uitgebreid uitgelicht worden.

De afgelopen jaren heeft het gebruikmaken van de Extensive Search geresulteerd in een gemiddelde van één plaatsing per 14 dagen.

 

Bedrijven die al gebruik maakten van de Extensive Search: 

 


"We kregen kwalitatief goede reacties, de voorselectie is goed bevallen. We kregen veel resultaten door de gerichte Extensive Search die door Bonque is gedaan. Die was voor ons van toegevoegde waarde.Vorige week is er een nieuwe collega gestart die via Bonque is aangenomen."

 "We hebben nu voor het eerst een Extensive Search afgesloten bij Bonque. In mijn ogen moet dit een aantal hele goede kandidaten opleveren. Dit omdat Bonque goed aangeschreven staat, die signalen blijf ik ontvangen, zelfs van de concurrenten."

 

“Ik wilde dat er meer vaart achter onze wervingscampagne kwam, toen zijn wij overgestapt naar een pakket met Extensive Search. Dat heeft gewerkt. We hebben laatst in alle opzichten een prachtige kandidaat aangenomen. Tijdens zijn vakantie is de eerste intake al geregeld, dus waarschijnlijk heeft hij zijn eerste klus een maand eerder dan gepland. Dat zou mooi zijn.” 

 

“Bij Bonque is het qua prijsstelling een eerlijk verhaal. En het is ook zichtbaar, na zo’n extensive search krijg je daadwerkelijk ook allerlei cv’s gepresenteerd. Jullie vragen kandidaten om het te doen, de andere partijen pushen ze!”

 

 

 

 

 

 

Ontvang meer informatie 

 

 

 

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons