Home /
CSS/HTML developer vacatures

Recente CSS/HTML developer vacatures

1 2 3 4 5
1 - 10 van 253
Widgr Passie voor de nieuwste technologie├źn en frameworks? Steeds op zoek naar de beste oplossing? Sterke kennis van Javascript? lees verder
Geckotech

We are looking for Senior Front-End developers to strengthen our in-house development team.

lees verder
Verzameld Werk Verzameld Werk is op zoek naar een Web developer voor het ontwikkelen van websites, (mobiele) applicaties en apps voor grote merken als Volvo Trucks, Renault Trucks en Lightronics maken gebruik van onze diensten. lees verder
Procurios

Als front-ender bij Procurios werk je op het snijvlak van design, techniek, en interactie. Je bouwt mooie en eenvoudig te gebruiken interfaces. Je bent bij alle aspecten van de bouw betrokken, want de beleving van de eindgebruiker maakt of kraakt een product. En juist dat is jouw expertisegebied.

Herken je jezelf? Kom langs, want wij geven je graag de ruimte om aan innovatieve technologie te werken, creatief bezig te zijn met je vak en het beste uit jezelf te halen.

lees verder
Emico Emico is op zoek naar een Front-end developer! lees verder
53 Graden Noord

Wil je werken als web developer bij een succesvol online mediabureau in Amsterdam? 53 Graden Noord is een marketing- en communicatiebureau met een vestiging op Texel en in Amsterdam. Ons team bestaat uit uitsluitend jonge mensen met verfrissende ideeën!  Op dit moment werken wij met twee programmeurs en zijn we op zoek naar een front-end web developer.

lees verder
Geckotech

We are looking for Medior Front-End developers to strengthen our in-house development team.

lees verder
Pritle

Pritle zoekt een bevlogen UX/UI Designer met een passie voor vormgeving en interface design.

lees verder
Acenius

Ben je op zoek naar een afwisselende job en wil je meegroeien met een groeiend en ambitieus bedrijf? Wil je bovendien bij een no-nonsense bedrijf werken met een goed salaris en voldoende ontwikkelmogelijkheden? 

lees verder
Ultimo Ultimo is op zoek naar een Javascript Developer! lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 253

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons