Home /
Blog /
Tech-bedrijven waar iedereen wil werken

Tech-bedrijven waar iedereen wil werken

woensdag 25 juni 2014

Er bestaan verschillende tech-bedrijven waar iedereen wel zou willen werken. De verhalen die naar buiten komen, laten ons zien dat de werksfeer er erg ontspannen is, dat ieder personeelslid er zich uitstekend kan ontwikkelen en dat de bedrijven op een erg innovatieve manier omgaan met de faciliteiten voor haar personeel.

Het is bijvoorbeeld geen probleem om tussen het werk door even te ontspannen, een massage te ondergaan of wellicht even op de PlayStation te spelen. Vergeet aan de andere kant niet dat de tech-bedrijven waar iedereen wel wil werken het uiterste van je vragen en met niets minder dan het beste genoegen zullen nemen.

 

>> Werken bij Google

 

Google is één van de populairste tech-bedrijven ter wereld. Je werkt aan zeer innovatieve producten, of je bent verantwoordelijk voor een deel van de belangrijkste zoekmachine en internetpagina die er bestaat. Google staat bekend om haar prettige werksfeer, de goede betaling en de leuke manier van werken. Aan de andere kant dien je er rekening mee te houden dat je er werkt met de absolute top, waardoor men niets minder dan het beste verwacht en je meer dan 100% zal moeten geven om er een carriere op te kunnen bouwen.

 

>> Werken bij Apple

 

Ben je competitief ingesteld? Dan is ook Apple optie als je op zoek bent naar een interessante tech-werkgever. Het is één van de bedrijven die zich richt op de hoogst mogelijke kwaliteit, het liefst zonder daar concessies aan te doen. Wijlen Steve Jobs zwaaide er jarenlang de scepter. Hij stond bekend om zijn keiharde mentaliteit, alleen het beste van het beste was voor hem goed genoeg. Dit maakt een belangrijk deel uit van de cultuur van Apple, naast de fijne werksfeer en de mogelijkheid om aan de meest geavanceerde techniek ter wereld te werken.

 

>> Werken bij Facebook

 

Een van de nieuwste tech-bedrijven in de lijst met bedrijven waar iedereen wel wil werken is Facebook, het bedrijf dat sinds een paar jaar een enorm belangrijke rol speelt op het internet. Net als Twitter en LinkedIn is het een bedrijf dat ineens een enorme omzet draait en met haar medewerkers doorlopend zoekt naar nieuwe mogelijkheden om waarde toe te voegen. Het is één van de tech bedrijven waar iedereen wel wil werken, met name vanwege de mogelijkheid om aan een product te werken dat iedereen over heel de wereld gebruikt. Aan de andere kant ligt de werkdruk er zeer hoog en is de competitie in dit bedrijf moordend. Ben jij daar tegen opgewassen?

Terug naar overzicht
 
 
Terug naar overzicht

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons