Home /
Blog /
Successfully wint Standaardpakket op ICTVakdag

Successfully wint Standaardpakket op ICTVakdag

vrijdag 22 mei 2015
 
 
 

ICTVakdag

Op maandag 11 mei vond in de Jaarbeurs te Utrecht de ICTVakdag plaats, één van de grootste beurzen van Nederland gericht op een specifieke branche. Meer dan 2000 bezoekers met als gezamenlijke passie ICT, wisten hun weg naar de beurs te vinden. Uiteraard was Bonque ook aanwezig met een opvallende stand, vier goedlachse Bonque medewerksters en een speciale ouderwetse winactie om het inschattingsvermogen van ICT’ers op de proef te stellen.

Een grote vierkante bak gevuld met rode ballen, daar viel het oog van vele voorbijgangers op. Wisten zij ook het aantal ballen in de bak goed in te schatten? Aan het einde van deze interessante beursdag waren er zeer uiteenlopende antwoorden verzameld, van een schamele 58 stuks tot maar liefst 148 ballen.

Het exacte antwoord, 122 ballen, werd gegeven door Eva Pel, Marketing Communicatie specialist bij Successfully. Eva kreeg na de beurs dit bijzondere nieuws te horen en met deze 122 ballen had zij een Bonque Standaardpakket ter waarde van 490 euro gewonnen! Successfully mag een jaar lang tot vijf vacatures online plaatsen en het proactieve Resource Team gaat speciaal voor hen op zoek naar de juiste kandidaten. “Toen ik gebeld werd door een Business Developer van Bonque was ik helemaal verrast! Zo leuk dat ik voor mijn bedrijf een Standaardpakket gewonnen had! Ik liep langs de stand en maakte een praatje met een Bonque medewerker. Ik was vooral benieuwd naar de opvallende bak met ballen, want als er iets te winnen valt, doe ik natuurlijk mee. Het aantal ballen dat ik op schreef was voor mij eerlijk gezegd een wilde gok!”

 

Successfully en Bonque

Successfully is specialist in totaaloplossingen op het gebied van ICT. Bonque kan, als vacaturesite gespecialiseerd op ICT gebied, het bedrijf dus goed helpen bij de zoektocht naar gekwalificeerd personeel. “Wij zijn binnen Successfully echt op zoek naar ervaren ICT specialisten, die zijn nou eenmaal niet gemakkelijk te vinden. We zijn erg benieuwd naar de kwaliteit van Bonque en natuurlijk de sollicitanten die via Bonque bij ons op gesprek zullen komen.”

“Op basis van de eerste contactmomenten met Bob van Bonque, denk ik dat de samenwerking erg fijn zal verlopen. Bonque zit overal goed bovenop en reageert steeds erg snel, voor zover ik nu kan beoordelen. Dit vinden wij ook fijn tijdens het proces, want we willen geen tijd verliezen. Snelheid zorgt altijd voor prettig schakelen! Wij hopen dat we minstens één ICT functie kunnen gaan vervullen via Bonque, het liefst natuurlijk meer. We kijken erg uit naar het resultaat!”

Benieuwd naar de samenwerking tussen Bonque en Successfully? Over een half jaar zullen we de ervaringen van Successfully met Bonque uitgebreid delen!

 

> Artikelen die je misschien ook interessant vindt

 

> Populaire artikelen

 

Terug naar overzicht
 
 
Terug naar overzicht

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons