Home /
Blog /
ICTVakdag 2014

ICTVakdag 2014

donderdag 15 mei 2014

Op maandag 12 mei was de ICTVakdag in de jaarbeurs te Utrecht. Met 101 exposanten kan je wel zeggen dat de beurs genoeg te bieden had om interessant te zijn voor iedereen die werkzaam is of wil zijn in de ICT sector.

Ook Bonque was één van de exposanten, mocht je er geweest zijn dan zal dit je vast niet ontgaan zijn. Mocht je er niet zijn geweest dan hopen wij je hiermee een beeld te kunnen geven van wat je hebt gemist. 

Sfeer
Er waren meer dan 2000 bezoekers op de beurs en daarmee was dit de grootste/drukste ICT vakdag ooit.

Er hing een gezellige sfeer en er waren veel gemotiveerde professionals die bereid waren om eens goed te netwerken.

Met 101 exposanten was er een divers aanbod aan bedrijven dat varieerde van computer (onderdelen) verkopers tot hele specifieke security diensten.

Activiteiten
Voor de geïnteresseerden waren er presentaties en demonstraties, een voorbeeld hiervan is de 3D print demonstratie waar gezien kon worden hoe ver de technologie op dit gebied nu al is.

Bij veel stands viel ook wat te winnen, op deze manier hopen bedrijven natuurlijk de aandacht op zich te vestigen en bij zich te houden.

Met een gratis drankje hier en daar en leuke hebbedingetjes voor het oprapen liep de gemiddelde beursganger met zijn handen vol.

Bonque - Wij van Bonque liepen rond en beantwoorden veel vragen over de manier waarop wij te werk gaan en vragen over of wij misschien konden helpen met de volgende stap voor iemands carrière binnen de ICT. Ook hebben wij veel aan promotie gedaan doormiddel van het uitdelen van informatie over het bedrijf. Voor ons was dit dan ook een manier om te laten zien dat we voor iedereen, groot of klein wat kunnen betekenen want op zo’n beurs als deze komen bedrijven van elk formaat bij elkaar.

Wij hebben ons erg vermaakt op de ICTVakdag 2014 en wij hopen dat iedereen die er was dit ook heeft gedaan. Het was een leerzame ervaring en we hopen jullie allemaal te zien op de volgende ICTVakdag in 2015!

 

Terug naar overzicht
 
 
Terug naar overzicht

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons