Home /
Blog /
Hoe hoog zijn de salarissen bij Facebook?

Hoe hoog zijn de salarissen bij Facebook?

woensdag 4 maart 2015

 

2Altijd al willen weten wat je zou verdienen als je bij Facebook  zou werken? Dit zijn de 10 functies, in de Verenigde Staten, met de hoogste jaarsalarissen. Uitgedrukt in dollars, met dank aan  Glassdoor

 

10. Security Engineer | $148.407

Systemen moeten bestand zijn tegen elke denkbare bedreiging, de Security Engineer bewerkstelligt dit. De werkzaamheden van een Security Engineer lijken op die van een System Engineer. Beide hebben de taak om te komen met engineering oplossingen. De Security Engineer heeft als bijkomende taak het beschermen van de systemen tegen misbruik en kwaadwillig gedrag. 

9. Technical Program Manager | $150.065

De Technical Program Manager is verantwoordelijk voor de technische aspecten van software development. Prioriteit voor een Technical Program Manager zijn design en applicaties. Hij heeft verstand van databases, netwerken, security controls en operating systems. 

8. Commerce Manager | $151.877

De Commerce Manager focust zich op de strategische, tactische en operationele zaken.

7. Business Operations Manager | $155.740

De taken van een Business Operations Manager zijn zeer gevarieerd. Zo heeft hij de verantwoordelijkheid over de afdeling Human Resources, maar valt het interpreteren van financiële data ook onder zijn takkenpakket. 

6. Senior Software Engineer | $159.545

Het ontwikkelen en installeren van software oplossingen is waar een Software Engineer zich mee bezig houdt. Een senior geeft leiding en heeft een begeleidende en coachende rol. 

5. Engineering Manager | $164.999

Een Engineering Manager heeft in ieder geval de vaardigheden van een Engineer. Hij heeft de benodigde kwalificaties en bovendien ruime ervaring als Engineer. Als Engineering Manager geeft hij leiding aan een team van Engineers. Hij is eind verantwoordelijk voor het project waaraan wordt gewerkt. Verder zijn de werkzaamheden van een Engineering Manager afhankelijk van de grootte van het team. Als hij met een groot team werkt zal hij zich meer richten op de uit te zetten strategie en de coördinatie van het team. Werkt hij met een klein team, zal hij ook een technische bijdrage leveren. 

4. IT Manager | $172.044

De IT Manager van Facebook heeft de leiding over teams met verschillende technische functies. Hierdoor heeft hij kennis van meerdere IT aspecten. 

3. Production Engineering Manager | $172.343

De Production Engineering Manager focust zich op de belangrijkste projecten binnen Facebook. Zijn verantwoordelijkheid is het dat het te lanceren product uitstekende prestaties kent op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. Zo heb je de Product Manager op de ‘Pages’ afdeling. Maar je hebt ook een Product Manager op de afdeling Site Integrity, of de Product Manager op de afdeling Timeline. 

2. Creative Strategist | $189.753

De Creative Strategist werkt nauw samen met alle afdelingen om nieuwe ideeën te bedenken, aan te dragen en te implementeren. Wanneer deze ideeën worden geïmplementeerd, zal het hele Facebook netwerk dit merken. 

1. Director | $199.042

Een Director bepaalt het beleid van het gehele bedrijf. De raad van bestuur van Facebook telt momenteel negen directors. Mark Zuckerberg is de Chief Executive Officer. En Sheryl Sandberg is de Chief Operating Officer. 

Terug naar overzicht
 
 
Terug naar overzicht

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons