Home /
Blog /
4 topwerkgevers voor Java professionals

4 topwerkgevers voor Java professionals

dinsdag 19 mei 2015
 
 
 

java vacaturesBen jij Java specialist in hart en nieren en ben je benieuwd bij welke bedrijven jij als rasdeveloper optimaal tot je recht zou kunnen komen? Bonque selecteerde enkele van de meest toonaangevende werkgevers van dit moment die Java vacatures open hebben staan. Maak kennis met deze bedrijven en ontdek of jouw volgende stap bij één van deze topwerkgevers ligt!

Uit onderzoek is gebleken dat voor ICT-professionals een goede werksfeer de belangrijkste motivatie is om naar hun werk te gaan. Vaak is het nog belangrijker voor ze dan een stevig salaris. En geef ze eens ongelijk: een goede sfeer op je werk kan echt het verschil maken tussen een rotdag of een topdag. Jij gunt jezelf toch ook een werksfeer die 100% bij je past? Door je goed in te lezen in het type bedrijf waar je gaat solliciteren en selectief te zijn, weet je zeker dat je alleen solliciteert bij een organisatie waar jij jezelf kunt zijn. En dat is belangrijk!

 

CC Group

1. CC Group (Rijswijk)

CC group, gevestigd in Rijswijk, is een internationaal opererende ICT-organisatie, die totaaloplossingen voor de overheid, media, zorg en reisbranche creëert. Vanuit een focus op Java, Microsoft en Oracle werken ze met 80 collega’s aan innovatieve inhouse projecten en opdrachten op klantlocatie. CC Group bestaat uit vijf bedrijven, die hun ervaringen en competenties hebben gebundeld tot een zorgvuldig samengesteld aanbod van diensten en producten op het gebied van systeemintegratie. Kwaliteit leveren aan de klant door een transparante werkwijze te hanteren en een persoonlijk aanpak met veel flexibiliteit te garanderen: dat is de stijl van CC Group.

CC Group heeft momenteel drie Java vacatures open staan, rangerend in niveau van junior tot senior. Daarnaast biedt het bedrijf sinds kort meerdere interne ICT Traineeships aan onder de noemer ‘CC Group Young Professional Academy’. In deze traineeships kunnen Java specialisten en andere starters in de ICT zichzelf naar een hoger niveau tillen door onder begeleiding aan uitdagende projecten te werken. Al met al is CC Group dus een interessante werkgever, die niet bang is om te investeren in de toekomst van zijn ICT-specialisten.

 

iAdvise2. iAdvise (Breda)

iAdvise in Breda is een Oracle Platinum partner en bestaat uit 95 gepassioneerde Oracle, Java en Salesforce professionals. Ze zijn onderdeel van de Cronos Group, de grootste onafhankelijke dienstverlener van België, met ongeveer 3100 medewerkers. De focus van iAdvise ligt op het leveren van kwalitatieve development-, platform- en data-services voor externe klanten. Daarnaast werkt iAdvise met de volgende kernwaarden, zowel naar haar medewerkers als naar haar klanten toe:

  • open en oprecht
  • wederzijds betrokken
  • doelgericht samenwerken
  • eenheid in verscheidenheid
  • ambitieus dromen
  • hoogwaardig in balans.

Kwaliteit leveren voor de klant is bij iAdvise net zo belangrijk als een goede onderlinge werksfeer. Omdat er regelmatig buiten de deur wordt gewerkt, worden er ook regelmatig events georganiseerd om kennis te delen of om simpelweg een gezellige sfeer onder collega’s te creëren. En ook je ontwikkeling staat bij iAdvise hoog in het vaandel: op elk moment in je carrière krijg je begeleiding op maat en word je uitgedaagd om jezelf op technisch en persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. Bij iAdvise sta je dus nooit stil!

Ben jij Java specialist en klinkt iAdvise als jouw gedroomde werkgever? Op dit moment heeft het bedrijf drie Java vacatures: één op junior-, één op medior- en één op senior-niveau.

 

java werkgever sdb3. SDB (Amsterdam/Den Haag)

SDB, opererend vanuit Amsterdam en Den Haag, is specialist in het ontwerpen, bouwen, testen en onderhouden zware bedrijfskritische applicaties voor externe klanten als ABN AMRO, het European Patent Office maar ook voor middelgrote bedrijven als Klaas Puul en kleinere bedrijven als Expereo International. Het bedrijf ontwikkelt wereldwijd toegankelijke portals, (inter)nationale consumenten-, bedrijfs-, en internetapplicaties en is daarin al succesvol sinds 1988.

Bij SDB werken IT-professionals die het gehele traject van softwareontwikkeling beheersen. Van analyse tot implementatie. Zij werken als programmeur, software engineer, consultant, meewerkend teamleider, projectleider of architect. Het team van specialisten werkt op locatie, in-house of via outsourcing. SDB onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, uitdagende projecten, een goede team spirit en een open cultuur.

Benefits
SDB biedt je een prettige werkomgeving, inspirerende collega’s, een persoonlijk groeipad en daarop aansluitende projecten en opleidingen. De beloning die je krijgt voor je werk is uitstekend te noemen, net als de marktconforme secondaire arbeidsvoorwaarden en het pensioenplan. Een laptop van de zaak en eventueel een leaseauto maken het compleet. Maar het allerbelangrijkste in de filosofie van SDB zijn werkplezier en groei. Daar word je dus ook te allen tijde in begeleid.

Interesse in een baan bij SDB? Momenteel is het bedrijf op zoek naar twee Java software engineers; één voor de standplaats Amsterdam en één voor de standplaats Den Haag. Ben je Java developer, heb je minimaal 5 jaar ervaring en heb je je gespecialiseerd in Java/J(2)EE omgevingen (JBoss, Websphere, Bea Weblogic/Oracle, Tomcat)? Solliciteer dan bij SDB via de site van Bonque.

 

pancompany4. PanCompany ('s-Hertogenbosch)

PanCompany in ’s Hertogenbosch is expert in het leveren van diensten op het gebied van Java Development, Test Management en Agile Management. Ze verlenen hun diensten met name aan aantrekkelijke top 200 bedrijven, zoals banken en verzekeraars, energieleveranciers, telecom-aanbieders, overheden, logistieke en transportbedrijven, groothandelsondernemingen, ICT- en productiebedrijven.

Kenmerkend aan PanCompany is de nieuwe, moderne vorm van dienstverband, waarin vrijheid, plezier en betere verdiensten centraal staan. De kern hiervan wordt gevormd door het unieke flexibele beloningsmodel, waarbij medewerkers een aanzienlijk deel van de omzet uitgekeerd krijgen. Door dit model kunnen ze de vrijheid van het ondernemerschap met de geborgenheid van een klein bedrijf combineren. Je werkgever strijkt dus niet het grootste deel van jouw omzet op: daar profiteer je zelf van!

Momenteel heeft PanCompany 3 Java vacatures open staan voor developers met 5+ jaar recente werkervaring. Wil jij dus kennismaken met hun innovatieve manier van werken, waarin vrijheid, plezier en betere verdiensten de kernwoorden zijn? Solliciteer dan direct bij PanCompany via de site van Bonque.

Aan de actualiteit van de vacatures in dit artikel kunnen na publicatie geen rechten worden ontleend. Ten tijde van de redactie en de publicatie van dit artikel waren alle genoemde vacatures actueel en daadwerkelijk vacant.

 

> Artikelen die je misschien ook interessant vindt

 

> Populaire artikelen

 

Terug naar overzicht
 
 
Terug naar overzicht

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons