Home /
Applicatie beheerder vacatures

Recente Applicatie beheerder vacatures

1 2 3 4 5
1 - 10 van 225
BaseNet

BaseNet groet uit haar voegen, en daarom zijn we voor zowel ons devops als ons development team op zoek naar nieuwe collega's! 

lees verder
BaseNet

Java programmeur gezocht voor snelgroeiend IT-bedrijf in Amsterdam! Wij zoeken per direct een Java programmeur die het leuk vindt om mee te denken met de klant en niet bang is om uitstapjes te maken naar nieuwe (of oude) technologieën. Ben jij de geschikte kandidaat?

lees verder
TMNS TMNS is looking for Business Porcess Monitoring engineers with a passion for change lees verder
Lunatech Lunatech is currently looking for a Junior Java Or Scala Developer lees verder
Cloudwise

Als Senior Java developer bij Cloudwise zorg je ervoor dat onze applicaties super betrouwbaar zijn en een goede architectuur hebben en behouden.

lees verder
DearNova

Ervaren Software Engineers zijn de kracht van onze organisatie. Wij streven naar een zeer hoog kwaliteitsniveau in al onze services en producten en zorgen er daarom voor dat meer dan de helft van ons personeel van senior-niveau is.

lees verder
DearNova ICT’ers. Redbull drinkende, pizza etende, WoW-spelende übernerds die liever naar een LAN gaan dan op date met een leuk meisje. Vooroordelen, vooroordelen. Soms waar, meestal onterecht. Wij staan daarboven en we hopen jij ook. Wij zijn DearNova en we willen jou graag leren kennen. lees verder
Finalist

Als doorgewinterde Java Ontwikkelaar heb jij vele Java-expedities achter je naam staan. Ook denk je mee op architectuur niveau en deel je kennis met jouw metgezellen.

lees verder
De hogeschool van Amsterdam De Hogeschool van Amsterdam (HvA) is voor de afdeling ICT Services (ICTS) op zoek naar een: senior Java + Hippo CMS Ontwikkelaar / Beheerder (1,0 fte) lees verder
Redbook ICT Redbook zoekt developers met de nodige ervaring, met goede communicatieve eigenschappen en affiniteit met Agile methoden en technieken. lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 225

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons