Home /
Yourzine

TOP WERKGEVER: Yourzine


Yourzine vormt de unieke combinatie van data, grenzeloze creativiteit, techniek en eindeloze kennis van digitale mogelijkheden in een online en een offline wereld.  Yourzine bestaat dit jaar vijftien jaar en is inmiddels gevestigd in ’s-Hertogenbosch, Utrecht, Gent, Amsterdam en zelfs in London. 

"Wij creëren klantwaarde. Elke dag."

Banner

breaker


Over Yourzine


Effectieve klantcontactstrategieën, dat is wat Yourzine ontwikkelt en implementeert. Dit doen ze door klantdata en informatie te verzamelen en te analyseren, de juiste marketingtools te implementeren en diverse databronnen te integreren. Ze helpen bedrijven hun klanten te leren kennen vanuit alle contactmomenten die registreerbaar en identificeerbaar zijn en de klantwaarde te vergroten door middel van effectieve campagnes. 

Zo ontwikkelt Yourzine voor de ene klant bijvoorbeeld een volledige cross-channelstrategie waarin alle digitale touchpoints / kanalen (zowel outbound als inbound) naadloos op elkaar aansluiten en voor de andere klant een uitgekiende e-mailmarketing aanpak.

"Voor ieder individu de juiste boodschap, via het gewenste kanaal, op het ultieme moment!"

Software partners
Maak kennis met de juiste technologie voor de ultieme omnichannel excecutie. Vanuit jarenlange ervaringen geeft Yourzine de juiste richting aan de benodigde architectuur en zorgen zo voor een naadloze klantervaring. Yourzine biedt o.a. marketing automation platformen (DMP) voor mobile, e-mail en media, data management oplossingen en DMP’s, en digital asset oplossingen.

Partners

breaker


Klanten en projecten


Werken voor grote merken is een feestje. Elke dag leer je wel iets nieuws. Yourzine ontwikkelt en realiseert met trots de beste strategieën voor merken met grote consumentendatabases. Minstens 100 werknemers zijn werkzaam aan uitdagende en toffe opdrachten voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers.


klanten

breaker


Werken bij Yourzine


Bij Yourzine heerst een informele werkcultuur. Een dynamische werkomgeving met meer dan 100 leuke collega’s. Yourzine geeft je de ruimte om te laten zien waar je goed in bent. En de kans om nog beter te worden. Want bij Yourzine hebben ze een gezamenlijke drive om te excelleren. 

"Een plek om je talenten te tonen. En te blijven ontwikkelen!"

De Yourzine Academy
De kennis die Yourzine in huis heeft, delen ze via trainingen, cursussen en workshops vanuit het eigen kennisplatform 'de Yourzine Academy'. Zo maakt Yourzine werk van jouw persoonlijke ontwikkeling én van de groei van het bedrijf.

Bekijk de huidige vacatures van Yourzine op Bonque.nl.

sfeer

breaker


Volop genieten bij Yourzine


Naast het werken voor grote opdrachtgevers is er natuurlijk ook ruimte om te genieten. Tijdens een potje Playstation, teamuitje of (vrijdagmiddag)borrel bijvoorbeeld. Bij Yourzine besteden ze veel aandacht aan leuke activiteiten voor werknemers. 

"Werken bij Yourzine is een feestje!"

Yourzine 15 jaar
In het kader van Yourzine’s vijftienjarig bestaan en het eenjarig bestaan van hun vestiging in het Verenigd Koninkrijk zijn ze een weekend met het gehele team naar Londen gegaan om dit te vieren.

breaker

 

Waar zit Yourzine?


Je komt te werken in een prachtig authentiek kantoor in de binnenstad van bourgondisch Den Bosch. Het kantoor is makkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons