Home /
You-Get

You-Get

You-Get is de zakelijke dienstverlener die een totaaloplossing biedt voor iedere stap in de complete waardeketen van haar klanten. Om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van onze eigen flexibele en modulaire aanpak om zakelijke uitdagingen te ontdekken en op te lossen: de 360° Business Services Approach™.

You-Get is een jonge, ambitieuze en snel groeiende onderneming. Momenteel werken er ruim 45 mensen hard aan de toekomst van You-Get. Werken bij You-Get betekent snel schakelen, korte lijnen, mooie uitdagingen en leuke collega’s. 

Missie en visie - Er is onmiskenbaar een relatie tussen het excelleren in processen en de bedrijfsresultaten. Wereldspelers in de verschillende markten moeten in de nabije toekomst de Business Process Management belofte omzetten in resultaten. De vooruitgang zal worden geboekt door een combinatie van een verhoogde procescentrische view op de organisatie en het maken van fundamentele, evolutionaire veranderingen in de structuur van het IT landschap.

Deze visie past perfect in de twee fundamentele uitdagingen die You-Get voorziet voor bedrijven om inzicht en controle te verkrijgen over hun bedrijfsprocessen en hiermee flexibel te kunnen reageren op marktverandering:

  • De eerste uitdaging waar bedrijven mee worstelen op dit moment is het verkrijgen van inzicht, controle, het meetbaar maken en het managen van hun bedrijfsprocessen door de verandering van oude, langs afdelingen gerichte visie naar een procesgerichte organisatie indeling
  • De tweede uitdaging is het overbruggen van de kloof tussen het operationele bedrijf en de ICT. Er moet een gemeenschappelijk doel worden gecreëerd, waarbij veranderingen binnen de IT hand in hand gaan met de wijzigingen in de processen.

Het is de missie van You-Get om een zeer invloedrijke, gerespecteerde en gewaardeerde proces- en integratie adviseur te zijn. Bedrijven in de gehele wereld moeten op You-Get kunnen rekenen voor het analyseren, managen, optimaliseren en automatiseren van hun bedrijfsprocessen.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons