Home /
Yellowstar Solutions

Yellowstar Solutions


Niets geeft een beter gevoel als controle en grip op de zaken die belangrijk zijn. Yellowstar geeft overzicht, inzicht en controle op de grote stroom aan data die dagelijks door iedere organisatie raast. Internettechnologie van Yellowstar maakt het verschil van informatie naar inzicht. Van werkdruk naar werkplezier. Van matig naar meer. Van klantvriendelijk naar ketenvriendelijk. Het verschil van dag en nacht dat in alle gevallen, bij totaal- én deeloplossingen, steevast leidt tot de Yellow Smile.

yellowstar 1

breaker


Over Yellowstar Solutions


Yellowstar Solutions is opgericht om logistieke processen voorspelbaar, transparant en zelfs leuk te maken. Ze hebben al 15 jaar ervaring in de combinatie van IT en logistiek. Het begon met de gedachte om het anders te gaan doen. Dus in plaats van grote pakketten met een lange implementatietijd gingen zij zich concentreren op to-the-point oplossingen die zorgen voor een hoge ROI en een korte implementatietijd. Hun klanten bevinden zich voornamelijk in 4 markten:

  • Distributie
  • Intermodaal
  • Offshore
  • Aviation

breaker


Werken bij Yellowstar Solutions


Als je bij Yellowstar aan het werk gaat, maak je onderdeel uit van één van de snelst groeiende softwareteams van Nederland en Duitsland. Doordat er veel inhouse ervaring is, weten ze wat talenten in de IT motiveert en kunnen ze dus voldoende uitdaging aanbieden.

Samen met je collega ga je aan projecten werken waar je terecht trots op kan zijn. Dit geeft je bovendien de energie om samen verder te groeien. Verder zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden zoals: cursussen, trainingen, en voldoende persoonlijke begeleiding.

yellowstar 2

breaker


Sfeerimpressie


Het bedrijf is professioneel genoeg om je ambities waar te maken en geeft genoeg ruimte om iedereen tot zijn recht te laten komen in een informele setting. Een combinatie van professioneel en individueel. Het klimaat inspireert je om samen mooie dingen te creëren.

Het is een open cultuur; iedereen kan elkaar aanspreken op zijn goede of minder goede kwaliteiten. Het is natuurlijk belangrijk dat iedereen lekker in zijn vel zit om zo goed mogelijk te presteren. Flexibiliteit wordt bij Yellowstar vertaald naar vrijheid.

yellowstar 3

breaker


Waar zit Yellowstar Solutions?


Het hoofdkantoor is gevestigd in Barendrecht aan de Pesetastraat 16. Naast het hoofdkantoor heeft Yellowstar ook een kantoor Utrecht en in Keulen, Duitsland.

yellowstar 4

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons