Home /
Xillio

Xillio

Werken bij Xillio betekent dat je deel wordt van een team dat al meer dan tien jaar bij blue chip clients in binnen- en buitenland complexe ECM en WCM projecten ondersteunt. De projecten varieren van grote content migratie trajecten tot opschonings-, consolidatie- en analyse projecten. Xillio is specialist in het automatiseren van complexe content kwaliteitsverbeteringstrajecten.

Het geautomatiseerd verwerken van ongestructureerde content gaat zowel technisch als organisatorisch niet zonder slag of stoot. Daarom ontwikkelt Xillio next-generation oplossingen waarmee de business de lead krijgt in wat traditioneel pure IT projecten zijn. Vernieuwing zit in ons DNA verankert. We zijn dagelijks in de weer met nieuwe invalshoeken, ideeën en oplossingen.

Xillio heeft een jong, ambitieus en toegewijd team. De dynamiek van onze projecten weerspiegelt zich in een flexibele organisatie met flexibele rollen. Ben je op zoek naar een afwisselende omgeving met gelijkgestemde collega’s en ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons