Home /
Werkspot

Werkspot

Werkspot.nl is de grootste online marktplaats voor klussen en het is onze ambitie om deze positie verder uit te bouwen. Het komende jaar wordt hard gewerkt om het huidige platform, bestaande uit een website, api en apps te vervangen door een nieuwe omgeving. Deze nieuwe omgeving zal goed gestructureerd opgezet moeten worden, goede performance laten zien en optimaal werken op mobile apparaten.

Het technische team van Werkspot.nl is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de site en apps van Werkspot.nl. De ontwikkeling zullen we voornamelijk doen in PHP waarmee we een REST platform bouwen met daarop een website in Symfony 2. Het platform en de website zullen gebruik maken van applicaties zoals Apache, Memcache, Varnish en Solr. We hebben een gecontroleerde ontwikkelstraat neergezet met het oog op testability en onderhoudbaarheid. Tools als PHPUnit en Behat zijn onderdeel zijn van het ontwikkelproces waarmee we een stabiel product ontwikkelen.

Wij zijn ervan overtuigd dat een internetbedrijf technologie in huis moet hebben. Voorheen werd alle ontwikkeling extern gedaan. Het technisch team zal bestaan uit een technical director, een software architect, vier ontwikkelaars en twee interaction designers. Het team werkt nauw samen met het product team dat uit een product director en twee product managers.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons