Home /
We/Provide

TOP WERKGEVER: We/Provide

We/Provide is een allround internetbureau. Ze hanteren een sterk vormgegeven strategie: Doorlichten, Denken, Durven, Doen en Doorpakken. 

We/provide5


breaker

 

Over We/Provide‚Ä®

We/Provide gaat allereerst op zoek naar de vraag achter de vraag. Alles wat van belang kan zijn, wordt geanalyseerd. Ze zijn altijd recht door zee. De kennis van de opdrachtgevers koppelen ze graag aan hun eigen kennis. Wilde ideeën worden gedurfde, functionele concepten en ontwerpen. Ze spreken de taal van de doelgroep. Het team van We/Provide zorgt ervoor dat het plan goed wordt uitgevoerd. De sterkte punten van dit bedrijf zijn het ontwerpen en realiseren van creatieve en innovatieve webapplicaties.

We/provide1


breaker

 

Klanten

We/Provide heeft samen gewerkt met onder andere de volgende partijen:

  • Rijkswaterstaat
  • Slim diet
  • Forza voetbalreizen
  • Camping de Paal
  • de Brabantse Kempen
  • Lampenlicht.nl.

We/provide2\


breaker

 

Werken bij We/Provide

Het team van We/Provide bestaat uit online junks, zo zeggen ze zelf. Een verzameling van designers en developers. Online is de taal die iedereen in het team spreekt. Er werken veel mensen van verschillende kwaliteiten. Medewerkers met verstand van multimediale toepassingen. Maar ook experts op het gebied van copywriting, strategie, social media en zoekmachine- en online marketing hebben zij in huis. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe talentjes om het team te versterken. Durf jij het aan om met We/Provide op de rollercoaster te stappen? Reageer dan direct!


breaker

 

Sfeerimpressie

Alle werknemers hebben een sterke affiniteit met alles wat online is. Er zijn veel verschillende soorten mensen met ieder hun eigen specialiteit. Ze komen samen altijd tot creatieve en originele ontwerpen en ideeën. Ze geloven in het bundelen van kennis. Samenwerken is belangrijk binnen dit team. Op het moment werken er 25 personen en per project wordt er een team samengesteld. Dit wordt dan een team waarin de disciplines die voor het project relevant zijn worden vertegenwoordigd.

We/provide3


breaker

 

Waar zit We/Provide?

Het kantoor is gevestigd in Bergeijk aan de Stökskesweg 9. Bergeijk is een dorp in de buurt van Eindhoven en Valkenswaard. Vlakbij de A67 & de A2.

We/provide4

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons