Home /
VeyNex

VeyNex

Met VeyNex krijgt u één ondernemende partner met hoogopgeleide software en hardware engineers. Wij ontwikkelen embedded software, hardware en mobile applications. Op basis van uw innovatie en wensen stellen wij een projectteam samen dat uw product vanaf concept tot marktintroductie begeleidt. Altijd dezelfde crew dus. Met specialisten die de technische kennis hebben om de mogelijkheden te zien, uw project te dragen én te borgen dat het gebeurt. True commitment. Zo maken we van uw idee een werkend product. En zo houden we uw bedrijf competitief in de 21ste eeuw.

ÉÉN CREW MAAKT UW PRODUCT ‘SMART’

Slimme producten zijn snel bedacht. Maar de realisatie is vaak complex. Er is veel kennis, ambitie en creativiteit nodig om een innovatief concept werkend te krijgen. Juist hier blinkt VeyNex in uit.

Ons specialisme is embedded ICT & mobile engineering. Hiermee geven we intelligentie en interactie aan uw product. We bedenken de beste oplossing en nemen het werk als een project aan. Eén dedicated VeyNex-crew ontwikkelt de embedded software en hardware plus bijkomende technologie en maakt uw product ‘smart’.

VeyNex heeft de vaste overtuiging dat slimme producten ons leven beter maken. Daarom hebben we de absolute wil én de kennis om daaraan bij te dragen en uw idee te laten slagen. Smart products change lives. We make it work!

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons