Home /
Tritel

Tritel


Tritel is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige technologieën, zoals VoIP.

Banner

breaker


Over Tritel


Tritel richt zich op bedrijven met 10 tot 500 medewerkers, in het MKB-segment. Het bedrijf maakt het voor zijn klanten mogelijk om in een betrouwbare en stabiele omgeving op elk moment, op elke plek en op elke manier te kunnen communiceren. Persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een transparante communicatie staan hierbij centraal.

"Tritel: Superieure service en support."

Tritel heeft een eigen beveiligd datacenter van waaruit telefonie, internet en databeheer op een efficiënte en effectieve manier worden georganiseerd. Klanten kunnen via een IP-verbinding gebruik maken van dit datacenter.

Tritel is daarnaast onafhankelijk aanbieder van zakelijke mobiele telefonie. Door een nauwe samenwerking met de grote telecom providers kan Tritel grote schaalvoordelen behalen.

breaker


Klanten en projecten


Hieronder vind je een greep uit de vele tevreden klanten van Tritel:

klanten

breaker


Werken bij Tritel


Bij Tritel staan groei en ontwikkeling centraal. Het bedrijf gelooft erin dat collega’s die iedere dag het beste uit zichzelf halen en zo groeien op het gebied van kennis en persoonlijkheid, bijdragen aan de groei van Tritel.

Zesvoudig winnaar
Al 6 jaar op rij is Tritel de trotse winnaar van de FD Gazelle Award, een prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit hebben ze te danken aan hun ambitie, gedrevenheid en innovativiteit. Door de groei van het bedrijf ontstaan er binnen de organisatie kansen om door te groeien en jouw ambities waar te maken.

Bekijk de huidige vacatures van Tritel op Bonque.nl.

Medewerkers

breaker


Waar zit Tritel?


Tritel heeft drie kantoren in Nederland: in Alkmaar, Den Bosch en Den Haag. Openstaande vacatures  hebben ze op dit moment alleen voor de vestiging in Alkmaar. 

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons