Home /
TKP Pensioen

TKP Pensioen

De ICT-oplossingen van TKP zijn state-of-the-art. Voor de ICT-afdeling, bestaande uit ruim 100 medewerkers, is het een belangrijke uitdaging om dit zo te houden. Dat kan alleen maar door continu te innoveren: in mensen, oplossingen, technologie, werkwijzen en kennis. We richten ons op dit moment o.a. op DevOps, Continuous Delivery, Continuous Integration, XL Deploy, IaaS en PaaS.

TKP biedt een uitdagende en vooruitstrevende omgeving om in te werken. TKP wil de beste pensioenuitvoerder van Nederland zijn en daarvoor zoeken wij specialisten die daar persoonlijk een bijdrage aan willen en kunnen leveren. ICT wordt binnen TKP ingezet om de bedrijfsdoelstellingen zo snel mogelijk te behalen en waar mogelijk klantverwachtingen te overtreffen.

Wij zijn een dynamisch bedrijf en verwachten dat jij je hierin thuis voelt. Binnen TKP kennen wij een informele sfeer zonder dat we de professionaliteit uit het oog verliezen. Welke functie je ook hebt, bij TKP ben je verantwoordelijk voor de klant. Als team heb je met diverse collega’s van verscheidene afdelingen te maken. Samen met hen streef je er naar om de beste resultaten voor onze klanten te bereiken. Hard werken als het moet, een grapje als het kan, maar altijd met plezier.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons