Home /
Tetra

TOP WERKGEVER: Tetra


Tetra is volledig Nederlands en bouwt sinds 2000 succesvolle oplossingen voor de gezondheidszorg. 

Pand

breaker


Over Tetra


De focus van Tetra ligt altijd op efficiëntie. De producten moeten, in hun optiek, de gebruiker optimaal ondersteunen bij het uitoefenen van hun vak. Om dit te bereiken werkt Tetra nauw samen met de gebruikers van hun software. Sinds 2014 zijn deze producten onder de naam Bricks verenigd.

“Tetra - Healthy Technology”

Tetra heeft de volgende producten:

Bricks Apotheek: Bricks Apotheek biedt volwaardige Apotheek Informatie Systeem (AIS) functionaliteit voor zowel apotheken, clusters van samenwerkende apotheken en apotheekhoudende huisartsen.

Bricks Financieel: Bricks Financieel biedt een compleet administratiesysteem, gebaseerd op grootboekrekeningen.

Bricks Huisarts: Bricks Huisarts biedt de volledige oplossing voor de automatisering van uw huisartsenpraktijk.

Bricks Specialist: Bricks Specialist is het webbased Elektronisch Patiënten Dossier van Tetra en biedt de basale functionaliteit van een compleet Huisarts Informatie Systeem (HIS).

Bricks Switchboard: Door de uitgebreide koppelingsmogelijkheden (API's) van alle Bricks producten kunnen veel toepassingen op een veilige manier aan Bricks gekoppeld worden middel Bricks Switchboard.

Bricks Waarnemen: Met Bricks Waarnemen (voorheen Charon) kunt u (of uw waarnemers) overal en altijd via een webbrowser inloggen in uw praktijk.

Bricks Webagenda: Een laagdrempelig online agenda, waarbij de patiënt zonder in te loggen zijn afspraken kan maken zorgt ervoor dat er daadwerkelijk gebruik van gemaakt wordt. Dat scheelt een hoop telefoontjes.

Bricks WebApp: Communiceer op een laagdrempelige en efficiënte manier met uw patiënten via de WebApp vanuit Bricks Huisarts.

quote

breaker


Werken bij Tetra


Werken bij Tetra betekent werken in een klein team, met een informele werksfeer en dat allemaal in hartje Utrecht. Je krijgt bij Tetra intensieve begeleiding om zo je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Bij Tetra is er ook de ruimte om in de loop der tijd een persoonlijke band met je klanten te ontwikkelen.

Jouw creativiteit bij het oplossen van problemen is erg belangrijk voor Tetra. De producten van Tetra zijn complex en er is daarom niet altijd een standaardoplossing beschikbaar. 

Salariëring: marktconform.

breaker


Waar zit Tetra?


Tetra is gehuisvest nabij het Centraal Station, in hartje Utrecht.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons