Home /
Telecom Bedrijfscommunicatie

TOP WERKGEVER: Telecom Bedrijfscommunicatie


Telecom Bedrijfscommunicatie is de trotse ontwikkelaar, fabrikant, leverancier en installateur van buizenpost systemen in Nederland en ver daarbuiten.

"Interne logistiek via buispost: snel en betrouwbaar."

Banner

breaker


Over Telecom 


Sinds 1950 staat Telecom borg voor de kwaliteit en doelmatigheid van haar systemen, die een cruciale rol spelen binnen interne logistieke processen.

Buizenpost is een old school, maar ontzettend efficiënt hulpmiddel om organisaties te optimaliseren en de productiviteit te vergroten. Het biedt een flexibele en adequate oplossing  voor de omgang met papier- en geldstromen. De verschillende buizenpostsystemen van Telecom worden gebruikt in ziekenhuizen, in distributiecentra, in de industrie, maar ook voor geldtransport in winkels en banken. Dankzij deze betrouwbare systemen verloopt de communicatie tussen afdelingen sneller en soepeler; in sommige gevallen is dit zelfs van levensbelang. Werk dat ertoe doet, dus!

Betrouwbaar
De buizenpostsystemen van Telecom hebben een CE-certificering voor mechanische engineering en voldoen aan de EMC-standaard en EEC-normen voor elektronica en printplaten. Daarnaast voldoen ze aan de HTM 2009-standaarden.

over

breaker


Klanten en projecten


Al ruim 6 decennia werken ze bij Telecom met kennis en passie aan het optimaliseren van de interne logistiek van hun klanten.

"Meer dan 13.000 klanten in 45 landen."

klanten

breaker


Werken bij Telecom 


Van concept tot eindproduct; Telecom heeft alle productiefasen onder één dak. De ontwikkeling en de productie vinden er plaats, maar ook aftersales-service gebeurt hier. Dit zorgt ervoor dat er een directe koppeling (interactie) is tussen hard- en software. Het werken bij Telecom wordt hierdoor ontzettend interessant.

Daarnaast zijn de lijnen tussen Telecom en haar eindgebruikers kort. Gecombineerd met de werkwijze en expertise van Telecom heeft dit al meer dan 13.000 tevreden klanten in meer dan 45 landen opgeleverd.

Werken op de ontwikkelingsafdeling
Bij Telecom hanteren ze een intensieve inwerkperiode. Na deze inwerkperiode ga je aan de slag als (technisch) software engineer. Dit is een uitdagende functie, waarbij je in aanraking komt met veel verschillende onderdelen van het proces: je gaat zowel programmeren, testen als documenteren. Buizenpost bestaat al anderhalve eeuw, maar is verre van ouderwets. Daar kom je in je nieuwe functie heel snel achter. 

banner

breaker


Sfeerimpressie


Werken bij Telecom betekent werken in een klein en hecht team, waar onderling van elkaar wordt geleerd. In ruil voor je inzet en enthousiasme krijg je uiteraard een goed (marktconform) salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Als je geïnteresseerd bent in techniek en software en graag betrokken bent bij diverse fasen van een ontwikkelproces, zit je bij Telecom goed. 

breaker

 

Waar zit Telecom?


Het kantoor van Telecom vind je in Zwijndrecht, net ten westen van Dordrecht. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons