Home /
Storedata

Storedata

StoreData is een merkonafhankelijke en geïntegreerde kennispartner op gebied van server & storage infrastructuren en begeleidt haar relaties bij de vertaling van business demands naar functionele eigenschappen en adviseert op het gebied van toe te passen technologieën en producten. Vanuit een breed perspectief en een jarenlange ervaring adviseert, levert, implementeert en ondersteunt StoreData â??best of breedâ?? totaaloplossingen voor het hebben, houden en ontsluiten van data.

Als leverancier van A-merk producten en oplossingen beschikt StoreData over de vereiste certificeringen zodat de opdrachtgever er van verzekerd is dat projecten succesvol worden uitgevoerd en worden opgeleverd conform de eisen en wensen. Of het nu gaat om projecten op gebied van Virtualisatie, Server en Storage Consolidatie, Disaster Recovery, Archivering of een blauwdruk voor een toekomstige en toekomstvaste Server & Storage infrastructuur, StoreData is de kennispartner voor Business Continuity Solutions.

StoreData is onderdeel van BlueGroup IT, een groep succesvolle IT bedrijven die aanvullende diensten en producten leveren op gebied van ERP oplossingen (Luxon ERP), hard- en software (Blue4IT) en de invulling van tijdelijke capaciteitsbehoeften op gebied van webontwikkeling en open source oplossingen (Opinity).

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons