Home /
SpronQ

TOP WERKGEVER: SpronQ


Iedere organisatie is een IT bedrijf en binnen de huidige context van je organisatie kun je alleen rekenen op voortbestaan als je onderscheidend, productief en wendbaar bent. Dit kunt je bereiken als je bereid bent een aanpak te omarmen waarbij je vanuit verschillende invalshoeken doelgericht te werk gaat. 

Bij SpronQ helpen ze je essentiële invalshoeken te implementeren en ze zorgen daarmee dat jouw strategische intentie blijvend uitgevoerd wordt op een fietsende wijze.

“Zonder te gaan fietsen kom je er niet.”

Banner

breaker


Over SpronQ


In 2015 is SpronQ opgericht door Hans van Bommel. Het bedrijf komt voort uit het tevens door hem in 2005 opgerichte bedrijf Oelan. Tien jaar ondernemen geeft de mogelijkheid te leren van fouten en dit is de enige wijze om een sterker systeem te bouwen. Leren zit met name op het vinden van de juiste inhoudelijke lijn gecombineerd met een bestuurlijke lijn die past bij een innovatief bedrijf.

Hans heeft als ondernemer ervoor gekozen een sprong te maken naar het bedrijf SpronQ met een inrichting die past bij het naar de markt brengen van zijn visie die hij in de afgelopen 15 jaar heeft ontwikkeld.

Binnen de huidige context van iedere organisatie kunnen we alleen rekenen op voortbestaan als we onderscheidend, productief en wendbaar zijn. Dit is mogelijk als we bereid zijn een aanpak te omarmen waarbij er vanuit verschillende invalshoeken doelgericht te werk wordt gegaan. SpronQ onderkent 5 essentiële invalshoeken die minimaal aanwezig dienen te zijn om jouw strategische intentie waar te kunnen maken op fietsende wijze:

 • Samenwerkingsprincipes
 • Governance
 • Van Idee naar IT
 • Wendbare technologie
 • Infrastructuur

 

Banner

breaker


Werken bij SpronQ


SpronQ is trots op de mensen die voor ze werken. Eigenzinnige, creatieve collega’s met unieke kwaliteiten en met verschillende achtergronden.

Ze zoeken multi-talenten die zichzelf uitdagen om binnen hun ambacht continue te blijven ontwikkelen waardoor moeilijke operaties automatisme worden en er steeds weer ruimte is voor nieuwe uitdagingen. Het hele bedrijfsmodel is gericht langdurige relaties met collega’s waarbij maximaal delen een uitgangspunt! Dit bereiken ze door onze samenwerkingsprincipes heel serieus te nemen. Voel je je goed bij onderstaande principes?

 • Samen in de modder en samen in de zon
 • Problemen zijn niet van iemand maar van ons samen
 • Kleine fouten maken om grote te voorkomen
 • Collectief belang in lijn met individuele ambitie
 • Goed voorbeeld doet volgen
 • Wie niet luistert, spreekt niet
 • Oefening baart kunst, blijf oefenen
 • Geduld brengt het mooiste resultaat
 • Respecteer dat niemand perfect is
 • Openheid maakt onschendbaar

Het team

breaker


Klanten en projecten

 

Klanten

breaker


Sfeerimpressie


SpronQ is een netwerkorganisatie, iedereen staat met elkaar in verbinding; de lijnen zijn kort en er is geen sprake van hiërarchie maar van een natuurlijke ordening. SpronQ stimuleert de ontwikkeling van de persoonlijke autonomie; de mens staat centraal bij SpronQ. Hierdoor ontstaat een gezonde werksfeer en zijn mensen in staat om eigen ambities waar te maken en tegelijkertijd anderen te inspireren.

“Eigen ambities waar maken en tegelijkertijd anderen inspireren.”

De cultuur bij SpronQ kenmerkt zich door openheid, betrokkenheid en passie. Mens en ambacht zijn het fundament van de werkvloer.

Het karakter en gedrag zijn het meest bepalend voor het functioneren als professional. Bij SpronQ vinden ze het belangrijk om op regelmatige basis aan zelfreflectie te doen. SpronQ ondersteunt haar medewerkers hierbij.

Sfeer

breaker


Waar zit SpronQ?


Bij SpronQ werken ze resultaat gedreven en op basis van vertrouwen, transparantie, efficiëntie en flexibiliteit. Hierbij gebruiken ze moderne middelen die passen bij de huidige samenleving en zoveel mogelijk locatieonafhankelijk.

locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons