Home /
Rivium

TOP WERKGEVER: Rivium


Rivium is dé Business Enablement Company, met als doel: het direct mogelijk maken en realiseren van specifieke business wensen door middel van ICT. Rivium levert. Rivium staat voor Agile, Realtime, Snelle Time to Market, Interactief en Analytisch.

Rivium 1 

breaker

Over Rivium


Rivium biedt branchespecifieke oplossingen en maatwerk aangepast op iedere specifieke organisatie. Ze realiseren een volledig geïntegreerd en toekomstklaar platform dat stapsgewijs aangepast kan worden. Het platform is een integratie backbone die als ruggengraat en zenuwcentrum van het bedrijf fungeert. Hieraan koppelen ze technisch hoogwaardige, intelligente en stabiele oplossingen op het gebied van mobile apps, webapplicaties, big data en analytics. Rivium biedt hiermee een totaal pakket waarin de onderdelen Interactie, Integratie en Analyse een aanvulling op elkaar zijn.

Dynamische bedrijven en bijbehorende ICT ondersteuning zijn vaak mijlenver van elkaar verwijderd. Voordat het idee of behoefte eindelijk wordt gerealiseerd, is het al vaak achterhaald door nieuwe ontwikkelingen. ICT partijen zijn eerder een vertragende factor dan een ondersteuning bij vernieuwing.

Rivium’s focus ligt er juist op dat ICT ingezet wordt voor dynamische vernieuwing. Rivium verheldert de ondoorzichtige technische brei en baant zich een snelweg rechtstreeks naar de databron, om er vervolgens bruikbare (stuur)informatie uit te filteren.

 
breaker

Werken bij Rivium


Het succes van Rivium staat direct in relatie tot de passie en het vakmanschap van haar medewerkers. Daarom bieden ze IT-Professionals zoveel mogelijk kansen om hun kennis te verbreden. Aan de hand van trainingen (intern en extern), meetings en workshops.

“IT is mensenwerk”

Jezelf verdiepen in op Service Oriented Architecture (SOA) gebaseerde integratie en BPM, een TIBCO-certificaat behalen, leergangen volgen? Ben je ervaren, passievol en heb je een duidelijke focus op resultaat? Dan is Rivium jouw station. Ze zoeken zowel ervaren front-end (web) developers, als integratie engineers die zich volledig willen storten op de techniek.


Waarom werken bij Rivium?

  • Grote uitdagingen
  • Ontspannen werksfeer
  • Training en loopbaanontwikkeling
  • Diversiteit in werkzaamheden
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

 
breaker


Sfeerimpressie


Het verhaal van Rivium is interessant en meeslepend. Een verhaal over mensen die durven. Actieve mensen, intelligente doeners! Rivium hecht veel waarde aan houding en mentaliteit. Vakbekwaamheid is te leren, enthousiasme en flexibiliteit moet in je zitten.

Rivium 2

breaker


Waar zit Rivium?


Je vindt Rivium Business Solutions & Applications in Capelle aan den IJssel, onder de rook van Rotterdam. Het pand is gemakkelijk te bereiken met de auto vanaf de A16, of met het openbaar vervoer vanaf Rotterdam. Bij het pand is voldoende parkeergelegenheid.

Rivium 3

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons