Home /
Raptim Intercontinental

Raptim Intercontinental


Raptim Humanitarian Travel is een not-for-the-profit reisorganisatie met kantoren over de hele wereld. 

"De eerste humanitaire reisorganisatie ter wereld!"

Banner

breaker


Over Raptim


Meer dan 65 jaar geleden verkende Raptim de mogelijkheden om humanitaire reizigers per vliegtuig te vervoeren. Tot dat moment was er één manier om naar ontwikkelingslanden te reizen: per boot. Totdat de oprichters van Raptim een Dakota charterden om missionarissen van Amsterdam naar Entebbe te vervoeren. Als gevolg van Raptims visie zou reizen in de humanitaire wereld voorgoed veranderen.

Raptims mensen
De mensen van Raptim staan permanent paraat en hebben verstand van de continu veranderende omstandigheden waarin humanitaire organisaties hun mensen op reis sturen. Daarom zijn ze in staat om creatieve oplossingen te bieden waar je op kunt vertrouwen. Altijd en overal.

Normen en waarden
Vanaf het moment dat Raptim werd opgericht in 1949 hebben ze zich uitdrukkelijk laten inspireren door een serie normen en waarden. Respect, verantwoordelijkheid, expertise, betrokkenheid en dienstbaarheid. Oók naarmate ze steeds groter werden zijn deze waarden verankerd gebleven in de organisatie. Ze maken een belangrijk onderdeel uit van hun missie. En dienen ook als verenigende kracht tussen de mensen van Raptim, die inmiddels over de wereld verspreid zijn.

"Respect, verantwoordelijkheid, expertise, betrokkenheid en dienstbaarheid."

Bij Raptim zetten ze zich in om juist die mensen te helpen die de wereld verder helpen. Die dienstbare houding is een natuurlijk gevolg van hun ontstaansgeschiedenis. Ze zijn erop gebrand hun klanten goed op weg te helpen en liefst hun verwachtingen te overtreffen. Dit maakt ze scherper en voedt hun deskundigheid.

breaker


Klanten en projecten


Raptim werkt nauw samen met haar klanten en ze hebben door de jaren heen open, eerlijke en duurzame werkrelaties met haar klanten opgebouwd. Omdat ze zo betrokken zijn bij hun werk gaan ze als vanzelfsprekend tot het uiterste. Dit geldt voor ál hun diensten – wanneer ze reizen regelen, maar ook wanneer ze simpelweg luisteren zodat ze nog beter snappen hoe ze de klant van dienst kunnen zijn.

"Dankbaar voor de onvermoeibare inzet van Raptim" – Jackie Perez, Executive Director, G.O. Ministries

klanten

breaker


Werken bij Raptim


Mensen van verschillende afkomst – en met meer dan 25 verschillende nationaliteiten – werken op kantoren over de hele wereld.

In het Keniaanse trainingscentrum delen ze belangrijke inzichten met elkaar en krijgen ze de kans om lokale humanitaire projecten te bezoeken. Dit leidt tot een nóg beter begrip van de dagelijkse realiteit van hun klanten. Ook moedigen ze hun medewerkers aan zich verder te ontwikkelen door uitwisselingsprogramma’s die hen in staat stellen hun kennis en expertise te delen.

Raptims missie
Bij Raptim zijn ze trots op het feit dat ze een kleine rol spelen in het belangrijke werk van hun klanten – en staan onafgebroken aan hun zijde, juist op het moment dat het moeilijk wordt. Omdat ze de wereld zo hebben zien veranderen in de afgelopen 60 jaar. En omdat ze geloven dat hun missie helpt om het verschil te maken, elke dag opnieuw.

Bekijk de huidige vacatures van Raptim op Bonque.nl.

Medewerkers

breaker


Waar zit Raptim?


Raptim heeft kantoren over de hele wereld; van Afrika tot Zwitserland. In Nederland vind je Raptim in Tilburg en Amsterdam. Openstaande vacatures hebben ze op dit moment alleen voor de vestiging in Tilburg.

Het pand bevindt zich op nog geen 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station van Tilburg; met het openbaar vervoer ben je dus razendsnel op je bestemming.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons