Home /
Radboud Universiteit Nijmegen

TOP WERKGEVER: Radboud Universiteit Nijmegen


De Radboud Universiteit Nijmegen is een brede, internationaal georiënteerde universiteit. Op 17 oktober 1923 gingen ze van start als Katholieke Universiteit Nijmegen. Inmiddels telt de Radboud Universiteit zeven faculteiten en ruim honderd opleidingen. 

Banner

breaker


Over de Radboud Universiteit


De Radboud Universiteit is een brede, internationaal georiënteerde en studentgerichte onderzoeksuniversiteit. Samen met Radboudumc scheppen ze een intellectueel klimaat dat medewerkers en studenten inspireert en uitdaagt. Zo kunnen de prestaties worden geleverd die de wetenschap verder brengen en de samenleving ten goede komen. 

Het ICT Servicecentrum (ISC)
Het ISC is de universitaire ICT-dienst voor de Radboud Universiteit. Het ISC beheert de campusbrede ICT-systemen en de infrastructuur, en ondersteunt de medewerkers en studenten in het gebruik ervan. Het ISC bestaat, naast de afdeling Applicaties, uit de stafafdeling Bedrijfsvoering en de afdelingen Infrastructuur en Gebruikersondersteuning.

Beste brede klassieke universiteit van Nederland
In de Keuzegids Universiteiten 2016 wordt de Radboud Universiteit opnieuw beoordeeld als ‘beste brede klassieke universiteit’ van Nederland!

banner

breaker


Klanten en projecten


De Radboud Universiteit werkt samen met verschillende maatschappelijke organisaties en bedrijven. Daarnaast werkt de Radboud Universiteit samen met het voortgezet onderwijs. De Radboud Universiteit heeft al vele prijzen gewonnen met het werk dat ze geleverd heeft!

breaker


Werken bij de Radboud Universiteit


Werken bij de Radboud Universiteit kent veel voordelen. De Radboud Universiteit is een aantrekkelijke werkgever met moderne arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris, vakantie- en eindejaarsuitkering
  • Reiskostenvergoeding
  • Verhuiskostenregeling
  • Pensioen
  • Collectieve ziektekostenverzekering.


Daarnaast hebben de medewerkers van de Radboud Universiteit veel vrijheid in hoe ze hun werk inrichten. Er heerst een werksfeer waar de mens centraal staat. Dit betekent dat ze rekening houden met de levens- en loopbaanfase waarin de medewerker zich bevindt. Dit betekent:

  • Een persoonlijke benadering
  • Je eigen loopbaan en talenten ontwikkelen
  • Aandacht voor diversiteit
  • Flexibele werktijden.
"Working at Radboud University. We invite you to change perspective!"

Werk en privé
Als werkgever biedt de Radboud Universiteit medewerkers volop kansen om werk en privé zo goed mogelijk in balans te houden. Allereerst kent de Radboud Universiteit uitstekende regelingen voor werken in deeltijd, diverse vormen van verlof en flexibele werktijden. In overleg met de direct leidinggevende zijn doorgaans persoonlijke afspraken mogelijk. Bijvoorbeeld over afwijkende werktijden of een dagje thuiswerken. Zo lopen werk en privé bij de Radboud Universiteit vloeiend in elkaar over, uiteraard op de manier die iedere individuele medewerker het beste past.

banner

breaker


Sfeerimpressie


De Radboud Universiteit is een groene, moderne campus met state-of-the-art voorzieningen. De cultuur op de campus is open, ambitieus, persoonlijk en veilig. Dat stimuleert kennisdeling tussen collega's, voorbij de grenzen van vakgebieden. Het prikkelt om verder te kijken, meer te zien. 

Ook de campus van de Radboud Universiteit biedt voor ieder wat wils: van Radboud Sportcentrum tot Cultuur op de campus en een Guesthouse voor nieuwe en tijdelijke medewerkers.

breaker

 

Waar zit de Radboud Universiteit?


De Radboud Universiteit vind je op de Comeniuslaan 4; aan de zuidkant van de stad Nijmegen. Nijmegen is een echte universiteitsstad. De Radboud Universiteit en het Radboudumc, met zo'n 10.000 medewerkers en ruim 18.000 studenten, zijn er nadrukkelijk aanwezig.

De Radboud Universiteit is goed bereikbaar. Zo is NS-station Heyendaal dichtbij de campus en vertrekt er elke vijf minuten een bus vanaf het centraal station naar de Radboud Universiteit.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons