Home /
R2

R2

Vanuit zijn jarenlange ervaring in de IT-markt is R2 in staat om bedrijven te helpen hun ICT-omgeving optimaal aan te passen aan de bedrijfsdoelstellingen. Dit doet R2 door zijn kennis samen te voegen met de al aanwezige bedrijfskennis, om zo gezamenlijk tot een mooi resultaat te komen.

'' In gezamelijkheid tot mooie oplossingen komen.''  

R2 wil nieuwe ondernemingen starten, samen met ondernemers en specialisten. Dat betekent dat ondernemers bij R2 de ruimte krijgen om te ondernemen en professionals alle gelegenheid krijgen om hun vak uit te voeren. R2 gelooft dat als mensen in hun kracht staan, succes en geluk niet uit kunnen blijven!

breaker


Over R2


Het doel van R2 is om de interne ICT-kennis bij hun klanten naar een hoger niveau te brengen. Op deze manier moeten medewerkers de voortgang van primaire bedrijfsprocessen zelf kunnen waarborgen.
Dit kan op verschillende manieren bereikt worden, waarbij samenwerking het sleutelwoord is: door het inzetten van het hooggekwalificeerde personeel en het netwerk van R2, door het geven van trainingen of door het opleiden van mensen om deze in dienst te kunnen laten treden.

''Kies voor R2 en bouw samen aan een mooiere toekomst.’’ 

R2's kernwaarden

  • Wederkerigheid

Behandel een ander zoals ze je zelf behandeld wilt worden. Respect voor wederzijdse belangen is daarbij het uitgangspunt.

  • Delen

R2 deelt zijn kennis, passie en expertise met zijn partners en klanten. Dat zit in het DNA van het bedrijf; R2 gelooft dat delen alle partijen beter maakt.

  • Authenticiteit

R2 ziet ieder persoon als een uniek en mooi mens, dat met zijn of haar talenten en door zichzelf te zijn, optimaal kan bijdragen aan het waarmaken van de ambities van klanten.

  • Gezamenlijkheid

R2 denkt dat je alleen in gezamenlijkheid tot mooie oplossingen komt. Dat betekent dat er steeds plannen worden gemaakt waarbij er voor iedereen meerwaarde is.

  • Plezier

Naast en binnen de werkzaamheden is bij R2 ruimte voor leuke dingen. Collega’s maken veel lol met elkaar; tijdens het werk, maar ook daarbuiten.


breaker

Klanten en projecten

R2 werkt aan verschillende projecten. Hieronder een korte samenvatting: 

R2.ITprofs B.V.

R2.ITprofs gaat de komende jaren alle infrastructuurspecialisten in Nederland een kans geven om succesvoller te worden in hun vak, zonder ZZP-er te hoeven worden.

R2.Investments B.V.
R2.Investments gaat de komende jaren Nederlandse startups funden en begeleiden. Deze startups kunnen zich aanmelden voor een pitch; afhankelijk van de pitch kan er een project gestart worden en participeert R2.Investments in de nieuwe onderneming.

R2.Properties B.V.
R2.Properties B.V. ontwikkelt vastgoed voor de zakelijke markt. Van deze ruimtes kunnen startups (in het begin kosteloos) gebruik maken, als kantoorruimte. Verder verhuurt en exploiteert R2.Properties zakelijk vastgoed.

Huidige Participaties:
- Oberr b.v.: slim en snel bestellen op een terras met je mobiele telefoon.
- Brouwerij Kleiburg b.v.: kloosterbier uit de Bijlmer.

breaker

Werken bij R2

R2.ITprofs is actief op het gebied van infrastructuur, met Mission Critical en Application Services. Het bedrijf werkt landelijk, maar de meeste medewerkers zitten op een project in de Randstad. Je kunt je tot op het hoogste niveau certificeren in je vakgebied, of er een tweede specialisatie naast doen. Voor communicatief vaardige senior specialisten biedt R2.ITprofs doorgroeimogelijkheden naar Senior Consultant, Teamleider of Business Unit Manager.

R2 gelooft dat goede mensen een dito beloning verdienen. Het beloningspakket is gebaseerd op het idee dat zoveel mogelijk randvoorwaarden ingevuld worden, zodat je als professional maximaal gefaciliteerd bent om je vak uit te voeren.

Bij R2 mag je zelf kiezen welke auto je gaat rijden en welke laptop en telefoon je wilt gebruiken. Daarnaast stelt R2 een jaartarget op, dit is 1.4× jouw kostprijs. Alles wat daarboven wordt verdiend, zal over iedereen verdeeld worden. Dat betekent dat jij als professional tot wel 20.000 euro bonus per jaar kunt krijgen!


breaker

Waar zit R2?

R2 is gevestigd aan de Symfonielaan 26 in Nieuwegein. Via de A2, A12 en A27 is het bedrijf gemakkelijk bereikbaar met de auto.

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons