Home /
QoppoConsult

QoppoConsult

QoppoConsult levert de kennis en kunde om bedrijven in staat stellen de kwaliteit van hun ICT-landschap te verbeteren.. Dit bereiken wij door, altijd in nauwe samenwerking met onze klanten, applicaties en systemen zodanig te testen, dat ze kunnen meegroeien met de steeds wijzigende omstandigheden. Op die wijze wordt de business maximaal ondersteund; de applicatie voorziet in specifieke informatiebehoeften en faciliteert de besluitvorming van de business.

Onze medewerkers hebben een missie: de klant helpen in het realiseren van oplossingen om resultaten te verbeteren door de business het inzicht te bieden dat nodig is om effectief en onderbouwd beslissingen te nemen. Om dit keer op keer te kunnen waarmaken stellen wij speciale eisen aan onze mensen. Naast inzicht, kennis en ervaring zijn inlevingsvermogen en pragmatisme belangrijke eigenschappen waarop wij onze medewerkers selecteren. Zij zijn uw sparringpartner op testgebied en implementatie van appliciaties en denken mee in oplossingen. De medewerkers van QoppoConsult ondersteunen de klanten in de kwaliteitsverbetering,  in nauwe samenwerking met gebruikers en andere stakeholders.

Kernwaarden

Wij geloven dat ondernemen een zaak is van al onze medewerkers. Wij belonen hen daarom niet alleen als ondernemers, maar wij benaderen en waarderen hen ook als ondernemers. Onze medewerkers delen een passie voor het vakgebied en stralen ondernemerschap, betrokkenheid en teamwork uit bij onze opdrachtgevers. Dit stelt ons in staat zowel medewerkers als klanten langdurig aan ons te binden.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons