Home /
QFactors

TOP WERKGEVER: QFactors


QFactors is een dynamische, innovatieve organisatie met ervaren testprofessionals en ontwikkelaars.

"Uitdagend, zelfstandig en kwalitatief."

Banner

breaker


Over QFactors


Bij QFactors werken zeer ervaren ontwikkelaars en softwaretesters met meer dan 10 jaar ontwikkel- en testervaring. Deze ontwikkelaars en softwaretesters hebben door hun jarenlange ervaring in grote en complexe omgevingen veel kennis opgedaan, die zij kunnen inzetten bij diverse en zeer complexe projecten van klanten.

Wat kan QFactors voor haar klanten doen?

 • Het aantal patches tot een minimum beperken
 • Het aantal releases verminderen
 • De herstelkosten omlaag brengen
 • Zekerheid bieden m.b.t. de kwaliteit van het op te leveren systeem
 • Inzicht in het testproces bieden binnen de testorganisatie
 • Website / applicatie responsive / adaptive maken
 • Het aanbieden van ervaren ontwikkel- en/of testcapaciteit.


Qfactors heeft Java-specialisten in dienst voor zowel front-end als backend development. Enkele trefwoorden hier zijn o.a. Java, Eclipse, Angularjs, Tomcat, Javascript, CSS en webservices. Naast Java specialisten hebben ze ook gecertificeerde Oracle-specialisten in dienst die o.a. beschikken over de volgende certificaten: Oracle Certified Master, OCP (Oracle Certified Professional) en MCP(Microsoft Certified Professional). De testspecialisten van QFactors controleren en bewaken de kwaliteit van de opgeleverde of bestaande software. De testspecialisten zijn allen TMap Next en/of ISTQB gecertificeerd.

breaker


Werken bij QFactors


Professionals houden van hun vak. Mensen die zich verder willen ontwikkelen in hun vak en ambitieus zijn. Toch is dit niet alleen belangrijk. Zaken zoals plezier, uitdaging en een goed gevoel zijn punten die ze bij QFactors heel belangrijk vinden.

Ontwikkelen
QFactors zoekt professionals op het gebied van testen en development (Java, .NET, Oracle). Bij QFactors krijg jij ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Dit gebeurt in de vorm van cursussen en mooie en uitdagende opdrachten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om seminars of andere bijeenkomsten binnen jouw vakgebied te bezoeken.

Uitdaging
Natuurlijk zijn uitdagende projecten belangrijk voor jouw ontwikkeling, maar iets nieuws neerzetten in de markt zien ze bij QFactors ook als een uitdaging. Vragen als hoe kunnen wij het test- of ontwikkelproces verbeteren of hoe verbeteren wij het beheer en verlagen wij de kosten? Allemaal vragen of uitdagingen waarmee ze bij QFactors samen bezig zijn. Hiervoor is binnen QFactors de mogelijkheid aanwezig om je aan te sluiten bij een werkgroep of zelf een werkgroep te starten.

Wat QFactors jou biedt:

 • Een zeer aantrekkelijk en meer dan marktconform vast salaris
 • Flexibele werktijden
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid dit uit te breiden
 • Begeleiding bij je persoonlijke ontwikkeling en loopbaankeuzes.


Wat het jou oplevert:

 • Een uitdagende baan met veel afwisseling door deelname aan interessante trajecten
 • Een verdere verdieping en professionalisering van het vak.


Bekijk de huidige vacatures van QFactors op Bonque.nl.


Sfeer

breaker


Sfeerimpressie


Voor QFactors is één woord heel belangrijk: Betrokkenheid.

QFactors professionals zijn erg betrokken bij hun klanten. Om het beste te leveren, zorgen de professionals van QFactors ervoor dat zij altijd tot de top horen binnen hun vakgebied. Dit doen zij o.a. door certificering, het volgen van seminars en door mee te groeien met hun klanten. QFactors geeft haar professionals de volledige ruimte en middelen om zich verder te ontwikkelen.

Plezier en ontspanning
Bij QFactors is er volop ruimte om jouw collega’s beter te leren kennen. Dit doen ze door bijeenkomsten te organiseren waarin mensen hun 'eigen' projecten mogen presenteren. En daarna nog lekker ontspannen met elkaar bijpraten. QFactors is erg geïnteresseerd in de mens achter de professional. Hoe kan dit beter zichtbaar worden door iets te organiseren voor zowel de professional als zijn of haar partner. Of samen iets te organiseren waar het hele gezin bij aanwezig kan zijn.

Sponsor / Business Club lid De Graafschap
QFactors is dit seizoen sponsor / Business Club lid geworden van De Graafschap. Volgens QFactors is alleen kennis en kunde niet genoeg; het gaat ook om de mentaliteit van de mensen en een bedrijf. De Samen D’Ran mentaliteit spreekt ze erg aan en dat is ook wat ze belangrijk vinden. 

breaker


Waar zit QFactors?


QFactors is in 2013 verhuisd van Apeldoorn naar Doetinchem, een stadje in de Achterhoek. Het kantoor van QFactors is gemakkelijk te bereiken met de auto, maar ook station Doetinchem ligt om de hoek. Het pand is dus ook eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons