Home /
ParTech IT B.V.

TOP WERKGEVER: ParTech IT B.V.

Partech IT is een jong internetbureau, opgericht door mensen met passie voor Sitecore. 

''ParTech IT is als enige in Nederland exclusief gespecialseerd in Sitecore.''  

Sitecore is een veelgeprezen web-based contentmanagementsysteem. ParTech IT is een full-service bureau, dat als enige in Nederland exclusief gespecialiseerd is in dit systeem. Om aan de groeiende vraag naar Sitecore-specialisten te kunnen voldoen, zoekt ParTech nu ervaren webontwikkelaars om zijn team mee uit te breiden.

breaker

Over ParTech


ParTech IT is eind 2011 opgericht door twee webontwikkelaars met een passie voor Sitecore. Ze zijn beiden ervaren software ontwikkelaars met ieder meer dan 14 jaar werkervaring als webontwikkelaar. Ze werken al ruim 10 jaar met het Sitecore web content management-platform.

"Vastberaden om dé expert te blijven op het gebied van Sitecore."

Door zich volledig op Sitecore te richten, is ParTech de beste geworden in zijn vakgebied. Direct na de start is het bedrijf officieel Sitecore Certified Solution Partner geworden; in 2013 is één van de oprichters verkozen tot Sitecore MVP (Most Valued Professional) voor zijn uitzonderlijke betrokkenheid bij de Sitecore community.

ParTech IT is vastberaden om dé expert te blijven op het gebied van Sitecore. Dit doet het bedrijf volgens de volgende richtlijnen:

 • Kennis delen via het eigen blog, Stack Overflow en het Sitecore SDN Forum.
 • Sitecore verbeteren door shared source-modules te ontwikkelen.
 • De kwaliteit van Sitecore implementaties verbeteren door andere partners te adviseren tijdens ontwikkeltrajecten.
 • Actief deelnemen aan de Nederlandse Sitecore User Group.
 • Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit! ParTech gelooft dat kwaliteitsbehoud het bedrijf onderscheidt van veel andere Sitecore partners.

ParTech biedt de volgende diensten aan:

 • interim consultancy (detachering);
 • ontwikkeling van complete projecten (van concept tot oplevering);
 • support en beheer van bestaande applicaties;
 • tijdelijk personeel uit een netwerk van freelancers;
 • live support voor Sitecore-ontwikkelaars;
 • webhosting voor Sitecore-applicaties.

breaker

Werken bij ParTech

ParTech IT staat voor kwaliteitsoplossingen en tevreden klanten. Als Sitecore-developer ga je op locatie het ontwikkelteam van de klant versterken. Samen met dit team lever je een kwalitatief eindproduct op, gebaseerd op het Sitecore CMS. Je rol in het team varieert per opdracht: van developer of technical lead tot architect.

Dat betekent dat jij gaat werken aan grootschalige, uiteenlopende projecten. Je gebruikt de nieuwste technieken en schakelt met ervaren professionals.

breaker

Waar zit ParTech?

ParTech is gevestigd op een toplocatie in het centrum van 's-Hertogenbosch. Tussen de middag in de stad lunchen met je collega's of even een boodschap doen is dus geen probleem. Reis je met het ov, dan ben je vanaf station 's-Hertogenbosch na 10 minuten lopen op kantoor.

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons