Home /
ONEtobeONE

ONEtobeONE

ONEtobeONE is een open en onafhankelijk softwareplatform. ONEtobeONE verbindt internationaal meer dan 3.000 bedrijven met hun klanten, leveranciers, transporteurs en andere partners in de supply chain van de food- en feedbranche.

ONEtobeONE is ambitieus en wil in de komende jaren uitgroeien tot een bepalende speler in de markten waarin zij opereert. Dat vereist een sterke groei van geboden functionaliteit, snel kunnen schakelen, open kanalen naar de markt en betrouwbare systemen die snel en breed worden geaccepteerd door gebruikers. 

Het is belangrijk dat de cultuur van haar organisatie aansluit bij de ambities. Als je kiest voor ONEtobeONE verwacht dan te gaan werken in een zeer dynamische omgeving waar de planning nog wel een aan de nieuwe marktbehoeften wordt aangepast. Waar eisen worden gesteld aan de kwaliteit en snelheid van je werk maar waar je ook de ruimte krijgt voor initiatieven en ondersteunt wordt in je ambities. We bieden een collegiale sfeer waarin we je proberen te verbeteren in kennis en ontwikkeling maar waaran wij van jou vragen daar ook een bijdrage in te leveren.ONEtobeONE brengt een sterk vernieuwend concept op de markt dat bestaande verhoudingen kan verstoren. Dat vereist onze en jouw creativiteit, loyaliteit en lef.

banner

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons