Home /
Omines

Omines

Omines is een internetbureau uit Eindhoven, gespecialiseerd in de ontwikkeling van complexe online software, van websites met speciale eisen tot complete softwarepakketten. Kwaliteit is waar we voor staan, en het nakomen van onze beloftes en afspraken.
We werken volgens het “Nieuwe Werken”, dus niet hiërarchische structuren maar vrijheid, flexibiliteit, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid staan centraal. We zijn samen trots op ons bedrijf en de resultaten die we voor onze relaties realiseren. Iedereen wordt gewaardeerd op zijn of haar individuele kwaliteiten en capaciteiten, en krijgt de mogelijkheid om daarnaast flink in de breedte te oriënteren. Op deze manier begrijpen we elkaar's werk en realiseren we samen topresultaten.
Wie bij ons wilt werken dient nog beter te willen worden in het vak en te houden van het werk. Je dient jezelf te kunnen aansturen in het realiseren van een topresultaat, en om te kunnen gaan met dat vrijheid en flexibiliteit betekenen dat je verantwoordelijkheid moet durven nemen. Je hoeft geen diploma’s te hebben maar dient wel CSS, HTML5, Javascript, PHP, online marketing, en overige internetgerelateerde zaken gedegen te begrijpen. Vanzelfsprekend begrijpen wij dat jouw eigen online voorbeelden meer zeggen dan een uitgebreide sollicitatie of een lijst met certificaten en diploma’s.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons