Home /
NNEK

NNEK

NNEK is een echt Nederlands familiebedrijf. NNEK (Noordnederlands Effektenkantoor) is 1986 in Groningen opgericht door de familie Andringa. De familie heeft daarvoor drie generaties lang een belang gehad in een kaasbedrijf (Uniekaas). Toen dat belang verkocht werd, heeft de familie er voor gekozen om het vermogen zelf te gaan beheren. De professionele activiteiten van NNEK zijn vanuit Groningen gestart. Drie jaar later ging in 1989 de vestiging in Amsterdam open. In die tijd was de beurs nog ‘fysiek’ en was het Rokin in Amsterdam (vlakbij Beursplein 5 en de optiebeurs) een logische keuze. Met een ‘kaasachtergrond’, Friese familietraditie en een goed stuk nuchterheid is NNEK de meest Nederlandse vermogensbeheerder.

NNEK heeft in het jaar 2000 definitief de keuze gemaakt om haar vermogensbeheerdiensten aan te bieden via professionele intermediairs. Beleggen is in onze ogen zonder een financieel totaalplaatje een ‘losse flodder’. Bij intermediair moet u denken aan de onafhankelijke financieel adviseur die werkt op basis van hypothecaire planning, pensioenplanning of financiële planning. NNEK doet haar uiterste best om het distributienetwerk van deze adviseurs zorgvuldig uit te zoeken. Want u bent gebaat bij een objectieve, transparante en eerlijke financiële begeleiding. Natuurlijk vormt de vermogensplanning en vermogensopbouw van uw rekening bij NNEK een belangrijke rol in uw financieel plan.

Van kaas naar geld - Drie generaties lang had de familie Andringa een kaas bedrijf onder het merk Uniekaas. Toen dit bedrijf werd verkocht, besloten zij het geld zelf te gaan beheren. Hartje Groningen, 1986: de oprichting van NNEK is een feit. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde, oer-Nederlandse vermogensbeheerder met 30 medewerkers, verdeeld over twee vestigingen.

Amsterdam en Groningen - Geen poespas, zeggen waar het op staat en handelen in het belang van de klant. Nu heeft iedereen het erover, voor ons is het al lang van zelfsprekend. En dat werkte. Na drie jaar - in 1989 - openden we onze vestiging op het Rokin in Amsterdam. Op een steenworp afstand van Beursplein 5 en de Optiebeurs. De directie, het beleggingsteam, het commerciële team en onze compliance officers werken hier. Dichtbij het vuur, in het hart van de financiële wereld. Maar we zijn trouw aan onze afkomst en houden nog altijd één voet stevig op Groningse grond. Op de Westerkade in onze ‘geboortestad’ vindt u onze klantondersteuning en administratie

Integraal financieel advies - Beleggen zien wij als onderdeel van een totale, toekomstgerichte financiële strategie. Dat is uw belang en daarom werken we met financiële dienstverleners die denken vanuit integrale vermogensplanning. Onafhankelijke professionals die we met de grootst mogelijke zorg hebben geselecteerd op hun vakmanschap en integriteit. Zij adviseren en begeleiden u bij uw financiële planning. Of het nu om uw effectenportefeuille, hypotheek of pensioen gaat: elke beslissing neemt u samen met uw adviseur en helpt bij een gebalanceerde vermogensopbouw van uw rekening bij NNEK.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons