Home /
N├ętive

TOP WERKGEVER: Nétive


Nétive is marktleider in Nederland voor het leveren van VMS-applicaties (Vendor Management Systeem). Nétive biedt al meer dan 10 jaar baanbrekende oplossingen voor inhuur. Van een marktplaats-oplossing tot een volledig VMS

"Wij zijn de enige volledig onafhankelijke VMS-aanbieder in Nederland."

Banner

breaker


Over Nétive


Nétive helpt organisaties om het gehele recruitment- en administratietraject van vaste en flexibele arbeid te digitaliseren. Van vacature tot en met afrekening. Nétive richt zich op innovatie van producten, maar ook op innovatie in de arbeidsmarkt.

"Onze missie is om partners en opdrachtgevers volledig te ondersteunen in alle niveaus van procesvolwassenheid rondom het beheer en invulling van het (flexibel) personeelsbestand."

Het doel is om in 2020 marktleider in West-Europa te zijn. De eigen ontwikkelde applicatie is een onafhankelijke, eenvoudige en complete oplossing voor het werven, administreren en sturen van arbeid. De partners van Nétive bestaan uit diverse grote landelijke opdrachtgevers in diverse branches.

Partners

Nétive werkt graag samen met partners. Deze partners ondersteunen klanten met kennis, dienstverlening en technologie van Nétive bij de invulling en beheer van arbeid.

Nétive ziet partners als een essentieel onderdeel van een succesvolle implementatie van technologie en de processen die met deze technologie worden ondersteund bij een klant.

Samen met een partner stemmen ze een op maat gesneden partnerprogramma af. Op deze pagina vind je meer informatie over verschillende soorten partners en de bijdrage die Nétive levert aan haar partners.

Evenementen

Ieder jaar organiseert Nétive diverse VMS MSP-events, release-events en relatie-events. Ook host Nétive regelmatig events bij haar op kantoor of op externe locaties waaronder het ZiPconomy Inleen-evenement.

 

over

breaker


Klanten en projecten


Nétive is ooit gestart met 2 opdrachtgevers en heeft inmiddels meer dan 140 opdrachtgevers. Hieronder een greep uit het klantenbestand van Nétive. 


klanten

breaker


Werken bij Nétive


Het team van Nétive bestaat momenteel uit 25 enthousiaste professionals. Werken bij Nétive betekent werken in een prettige en informele setting. Een bedrijf waar je veel kunt leren en een bedrijf dat tijd vrijmaakt voor gezelligheid! 

Bekijk de huidige vacatures van Nétive op Bonque.nl.

breaker

 

Waar zit Nétive?


Nétive is nog niet zo lang geleden verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in Rijswijk (dicht bij Den Haag); je vindt het kantoor op de Patrijsweg 20.

Nétive is gemakkelijk te bereiken per auto en per openbaar vervoer. Kom je met de auto, dan neem je vanaf de A13 de afslag Delft-Noord. Met de tram (lijn 1 of lijn 19) stap je uit bij Delft, Brasserskade.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons