Home /
NetCare

NetCare

NetCare wil de beste zijn in de markt voor tijdelijke en vaste ICT medewerkers. Wij willen dit graag samen met u, onze kandidaten en een netwerk van job portalen en social networks bereiken. Met ons product MyVox bieden we organisaties een betere manier van samenwerken aan, waarbij alle informatie en communicatie wordt ontsloten met internet technologie.

Door een combinatie te maken van het bereik en communicatie mogelijkheden van internet met de flexibiliteit en het beoordelingsvermogen van mensen creeren we onze proposities. Een goed voorbeeld daarvan is dat we ICT specialisten werven via internet, maar de beoordeling overlaten aan mensen.

Onze doelgroep is niet industriespecifiek, omdat in de huidige wereld, ICT geen op zich staand fenomeen is, maar een integraal deel is geworden van zowel de operationele als de strategische belangen binnen een onderneming. Iedere onderneming heeft met ICT te maken. Wij geloven heel sterk in de kracht van internet voor zowel de toegang tot applicaties, het gebruiksgemak als de mogelijkheid tot efficiency en effectiviteit.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons