Home /
Malengo

TOP WERKGEVER: Malengo


Bij Malengo ontwikkelen ze klantcontact software (Umbrella) en social intranetten (Embrace) voor zo’n 200 organisaties. Onze 70 medewerkers werken vanuit onze vestigingen in Groningen, Sneek, Utrecht en Sofia (Bulgarije). Door Microsoft zijn ze gecertificeerd als Gold-partner.

"Wij zijn Malengo. Wij zijn online doordenkers. Samen met veranderende organisaties vertalen we doelen naar online dienstverlening. We geloven hierbij in projecten met minder regels, afbakening en bureaucratie en meer visie, passie en ambitie."

Banner

breaker


Over Malengo


Malengo ziet een wereld waarin werken verandert, mobiliteit schaars wordt en het tempo van technologische innovatie moordend is.

Malenog ziet hoe uitvoerend en repeterend werk verplaatst worden naar landen met lage loonkosten en waar ‘onze’ organisaties meer en meer bevolkt worden door hoogopgeleide professionals

Malengo ziet dat organisaties geconfronteerd worden met klanten, medewerkers en relaties die zelf kiezen waar, wanneer en hoe ze communiceren, zaken doen en samenwerken.

Malengo ziet dat web 2.0 en social media de wereld kleiner en transparanter hebben gemaakt, maar ook een vergrootglas zijn geworden voor fouten en incidenten.

> Ze geloven dat zij in die wereld organisaties kunnen helpen met het continu duiden en omzetten van deze ontwikkelingen en uitdagingen naar succesvolle en relevante online dienstverlening.

Benieuwd naar de samenwerking tussen Bonque en Malengo? Hier lees je alle ins en outs.

over

breaker


Klanten en projecten


Malengo werkt aan uitdagende opdrachten voor geweldige opdrachtgevers. Hun klanten zijn maatschappelijke organisaties als zorginstellingen, gemeenten en woningcorporaties. Met hen willen ze samenwerken aan optimale dienstverlening voor hun klanten en medewerkers.

"Wij bij Malengo zijn trots op onze schitterende klanten!"

Waar is Malengo op dit moment druk mee?

klanten

breaker


Werken bij Malengo


Vanuit de vestigingen in Groningen, Sneek, Utrecht en Sofia (Bulgarije) werkt Malengo, met ruim 70 medewerkers, aan uitdagende opdrachten voor geweldige opdrachtgevers. Ze geloven dat ze organisaties kunnen helpen met het duiden en omzetten van nieuwe ontwikkelingen naar relevante online dienstverlening. Het bedrijf is groeiende, dus ze zijn constant op zoek naar nieuwe online doordenkers. Ben jij die doordenker die ze zoeken?

Wat biedt Malengo?

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
  • Flexibele werktijden;
  • Pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur werken;
  • Een ambitieuze en gemotiveerde organisatie, waarvan de helft van de medewerkers onder de 30 jaar is;
  • Gezamenlijke lunch verzorgd door het bedrijf;
  • Jaarlijks opleidingsbudget, naar keuze te besteden;
  • Bezoek aan congressen en evenementen.

Bekijk de huidige vacatures van Malengo op Bonque.nl

breaker

 

Waar zit Malengo?


Je vindt Malengo op drie plekken in Nederland, Sneek (IJlsterkade 47), Utrecht (Papendorpseweg 95) en Groningen (Griffeweg 97-8, met een prachtig uitzicht over de stad). Beide kantoren zijn makkelijk te bereiken per auto en per openbaar vervoer. En zoals ze zelf zeggen: "De koffie staat altijd klaar!"

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons