Home /
Lukkien

Lukkien

Een team gepassioneerde professionals dat staat voor creativiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Makers van huis uit. Ruim 40 jaar ervaring met het creëren van content. Daarin zijn we altijd op zoek naar groei, ontwikkeling en uitdaging. Voor onszelf en voor onze klanten. Een voorloper in het combineren van strategie, creatie en technologie. Wij verbinden mensen en merken. Wij zorgen voor de connectie met uw klant. Met specialisten die passie hebben voor hun werk. Die door het vuur gaan om prikkelende content te creëren waar we trots op zijn.

“De gedeelde waarden van creatief bureau en familiebedrijf maken Lukkien echt bijzonder.”

Het begon allemaal in 1972, in een kerk. Bouke Lukkien Sr. opende zijn eigen fotografiestudio. De succesvolle fotostudio breidde zich al snel uit en later kwamen zonen Melle en Bouke Jr. aan boord. Zij namen een prominente plek binnen het bedrijf in: Bouke Jr. op de afdeling Audio Visual en Melle aan het roer van Photography & Graphic Design. In de loop der jaren kwam daar de Digital afdeling bij en deze is sinds de oprichting blijven groeien. Inmiddels is Lukkien uitgegroeid tot het creatief productiehuis dat het vandaag de dag is. En dat de klant van begin tot het eind kan bedienen: van app tot abri, van concept en strategie tot uitvoering.

Lukkien heeft een gunstige ligging in Ede direct langs de A12 en A30 tussen Arnhem en Utrecht. Ook via station Ede-Wageningen en Veenendaal De Klomp is Lukkien goed bereikbaar met het OV. Er werken circa 200 gedreven professionals aan zeer uiteenlopende marketingcommunicatie producties. Met de afdelingen Digital, Photography & Graphic Design, Audiovisual en CGI kan vrijwel alles binnenshuis en met eigen specialisten geproduceerd worden. Lukkien kenmerkt zich verder door de open bedrijfscultuur en collegiale werksfeer met ruimte voor ongekende ambities en volop doorgroeimogelijkheden.

banner

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons