Home /
KVL

TOP WERKGEVER: KVL


KVL Inspiratie Technologie helpt organisaties om meer uit zichzelf te halen. Hun grijze massa te laten werken. Data die ongebruikt ligt opgeslagen, zetten ze om in informatie. Over kansen, klanten, risico’s en bedreigingen. Zo komt de klant te weten waar haar organisatie goed in is. En vooral: waar het beter kan.

"Kleur je data. Met KVL."

Banner

breaker


Over KVL


Bij KVL staat IT voor Inspiratie Technologie: ze zijn geïnspireerd om bedrijven slimmer te maken. Dat doen ze met expertise in business intelligence, datawarehousing, data-integratie en datakwaliteit. Op al deze gebieden bieden ze innovatieve denkkracht en sterke persoonlijke betrokkenheid. Bovendien werken ze nauw samen met partners als IBM, Microsoft en INFORMATICA.

Benieuwd naar de samenwerking tussen Bonque en KVL? Hier lees je alle ins en outs.

over

breaker


Werken bij KVL


Bij KVL steunen en stimuleren ze je in je persoonlijke ontwikkeling en zetten ze je graag in op je kwaliteiten en je passies. Samen met een opleidingscoördinator en je manager kies je de geschikte opleidingen. Ze begrijpen dat je het ene jaar meer in jezelf kan investeren dan het andere en dat een goede balans tussen werk en alle andere leuke dingen in het leven belangrijk is.

Behalve uitdagende opdrachten en een motiverende werkomgeving, bieden ze je een Fun & Future programma. Je ontmoet je collega’s geregeld tijdens gezamenlijke bijeenkomsten. Sessies waar je jouw kennis vergroot, geïnspireerd raakt of gewoon lol hebt.

Wat biedt KVL nog meer?

  • Marktconform salaris (elke 5 jaar wordt een ICT-salarisbenchmark gehouden)
  • Leaseauto
  • Laptop
  • Opleidingen en certificeringen (gecoördineerd door een interne opleidingscoördinator)
  • Sterke en persoonlijke carrièreplanning en begeleiding
  • Fun-, inspiratiesessies (kennisdeling) en kwartaalvergadering.

 

breaker


Sfeerimpressie


Bij KVL mag je zijn wie je bent en je ontwikkelen tot de professional die je wilt worden. Hoe jouw carrière binnen KVL er precies uitziet? Dat bepaal je zelf.

Waarom wil je bij KVL werken?
Omdat je jezelf herkent in KVL. BI is je passie en nadenken over technologische oplossingen je hobby. Je wilt trots zijn als je anderen vertelt wat je doet en wie je opdrachtgevers zijn. Je bent leergierig: je wilt jezelf ontwikkelen en geen dingen op routine doen. Je bent initiatiefrijk en pro-actief. Je werkt graag zelfstandig, maar ook in een team: je samen verantwoordelijk voelen voor het bedrijf. Jij houdt net als KVL niet van hiërarchie. Je moet zonder afspraak bij de directeur binnen kunnen lopen. Bovendien ben je sfeergevoelig: je houdt van mensen met een positieve instelling. Praten over collega’s als zij er niet zijn, doe je gewoon niet.

breaker

 

Waar zit KVL?


Je vind het kantoor van KVL in De Van Nelle Ontwerpfabriek op de Van Nelleweg 2422 in Rotterdam.

De Van Nelle Ontwerpfabriek is een markante verschijning in het Rotterdamse landschap vanwege de opvallende architectuur van glas en staal. Perfect voor een bedrijf als KVL; inspiratie genoeg!

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons