Home /
IT-Workz

IT-Workz

De wereld verandert, de technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. IT-Workz gelooft sterk in de kracht van innovatie, dat technologie écht een positieve verandering in het onderwijsproces kan brengen. Door onze kennis en expertise van het onderwijs zijn wij in staat de technologische ontwikkelingen te vertalen naar praktische toepassingen voor het onderwijs.

IT-Workz helpt onderwijsinstellingen bij:

  • Kosten besparen;
  • Flexibel en effectief (samen)werken;
  • Eenvoudig en snel informatie vinden;
  • Adviseren, informeren en toepassen van de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovatieve toepassingen;
  • Beheren en optimaliseren van de ICT-infrastructuur;
  • Volledige ontzorging van de ICT-dienst;
  • Stabiele infrastructuur;
  • Analyseren bedrijfsbehoefte en adviseren van ICT-oplossingen;
  • Verdieping van het onderwijs.

Educational Technology Partner

Als strategische Educational Technology partner verzorgt IT-Workz elk aspect van automatisering en informatisering voor uw onderwijsinstelling. Wij kunnen ons onderscheiden, omdat onze organisatie niet alleen de technologische ontwikkelingen met didactische mogelijkheden omarmt, maar deze ook toepast in het onderwijs en het leren.

Met onze oplossingen maken we het werk van onderwijsprofessionals makkelijker en effectiever, zonder de realiteit van de dagelijkse praktijk uit het oog te verliezen. IT-Workz kan uw organisatie ondersteunen bij visievorming, innovatie, implementatie en beheer. Onze ambitie is dat onze gezamenlijke inspanningen resulteren in beter onderwijs.

IT-Workz en duurzaamheid

IT-Workz is zich bewust van haar rol in de samenleving. We werken voor de Nederlandse maatschappij en willen dit verantwoord doen. IT-Workz wil als toonaangevend ICT-adviesbureau maatschappelijk verantwoord en dus duurzaam ondernemen. 

banner

Wie zijn we?

De medewerkers van IT-Workz zijn gedreven, tonen ondernemerschap, hebben visie en durf. Hierdoor ontstaat een dynamische werkomgeving waarbinnen mensen de kans krijgen al hun talenten te ontwikkelen en te gebruiken.

Werken bij IT-Workz betekent:

Klantgerichtheid

We zijn klantgericht en denken mee met de ontwikkelingen van klanten.  We verwachten een klantgerichte instelling en geven je de ruimte om je verantwoordelijkheid op te pakken en waar te maken. We denken daarbij niet alleen aan de externe klanten, maar ook aan onze interne klanten ofwel onze directe collega’s omdat we een goede samenwerking heel belangrijk vinden.    

Innovatie

IT-Workz is een innovatief bedrijf en dit betekent dat we je uitdagen met ideeën te komen en deze uit te werken. We doen een beroep op je creativiteit en zelfstandigheid.  Ons dienstenpakket is heel breed en dit betekent dat we veel uitdagende projecten op  de verschillende IT-vakgebieden , maar vooral ook op het gebied van ‘educational technology’.

Trots

Onze medewerkers zijn betrokken en trots om bij IT-Workz te werken. We geven ruimte om te groeien en dagen je uit steeds het beste van jezelf te geven.  We willen daarbij optimaal gebruik maken van jouw talenten en je kwaliteiten en proberen die steeds verder te versterken.

De ontwikkelingen binnen de IT gaan snel. Onze vakmensen volgen deze ontwikkelingen op de voet en worden in de gelegenheid gesteld hun vakmanschap ook in de praktijk toe te passen.

Uitdagende en plezierige werkomgeving

“Wat een mooi kantoor met een plezierige, energieke en toch rustige werksfeer”. Dit een uitspraak die we vaak horen. De werkomgeving is zo ingericht dat jij je werk optimaal kunt uitvoeren en je flexplek kan uitzoeken op de werkzaamheden die je doet. 

Er hangt een informele en dynamische sfeer en de collegialiteit is hoog. Door het jaar heen worden verschillende activiteiten georganiseerd met veel gezelligheid en plezier en soms een sportieve uitdaging

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons